Gafă imensă dinspre Primăria Sectorului 1!

ProSport Primarie
Discutie la Primarie

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Am citit cu stupoare o somaţie a Primăriei Sectorului 1 din ProSport. Nu ofertă, ci somaţie. Către AFC Rapid Bucureşti. Practic aceasteia se porunceşte să se alăture Mişcării CFR! Un club ce nu are vreo legătură cu Rapid este pus fundament pentru patrimoniul istoric pe care, fără tăgadă, acesta mai sus menţionat îl are. Aşa cum recunoaşte Primăria Sectorului 1 în „rugămintea” adresată clubului condus de Horia Manoliu. Bun, aceste două lucruri vor fi reglementate de cele două părţi ale negocierilor, iar ziua de luni va fi decisivă! Pentru noi este altceva de menţionat în aceste momente, fiindcă gafa este una imensă.

AFC Rapid nu are legătură cu www.1923.ro

Partea care ne-a frapat şi ne-a amuzat teribil este acea legată de site-ul www.1923.ro! Din punctul de vedere al domnului primar Dan Tudorache, acesta aparţine… AFC Rapid! Nici nu mai ştim dacă este de râs sau de plâns acest fapt… Fiindcă din moment ce dumnealui nu cunoaşte faptul că cele două entităţi, 1923.ro şi AFC Rapid sunt, din punct de vedere strict instituţional, două complet separate şi independente una de alta, ne gândim cam ce clară este situaţia Rapidului în viziunea sa.

Susţinem Rapid pentru că suntem rapidişti

Cu alte cuvinte, îl anunţăm pe domnul primar Dan Tudorache, pe această cale, prin acest articol, că site-ul www.1923.ro nu are vreo legătură cu AFC Rapid Bucureşti la nivel patrimonial de nicio natură. În schimb, acest site va susţine necondiţionat AFC Rapid ! Pentru că, aşa cum aţi recunoscut prin acea somaţie, această entitate deţine bunurile patrimoniale care ne indreptăţesc, ca suporteri rapidişti, să fim alături de societatea care in 2003 lua titlul. FRF si LPF pot confirma de asemenea  acest lucru. La fel cum UEFA poate confirma că AFC Rapid este aceeasi societate ca cea care a avut parcursul european de senzatie din 2005-2006. MM si-acum se lauda cu egalul scos cu AFC RAPID (CLICK AICI)

Concluzie după materialul din ProSport

În concluzie, până la proba contrarie, AFC Rapid este unica şi singura continuatoare a istoriei Rapidului. Iar noi nu susţinem entităţi adiacente, apărute din ranchiună faţă diverse persoane. Şi nici nu ne dorim să se întâmple precum la Craiova. Ar fi tare păcat!

1 COMENTARIU

 1. cei aflați la conducerea Rapidului, cei care reprezintă clubul, trebuie să fie persoane care impun respect;
  la fel, admin de la 1923 și cei care postăm aici;
  în plus, nu poți fi investitor, finanțator, patron cu o brumă de bani;
  optimismul și angajamentele nu înseamnă nimic;
  și ar mai fi ceva de spus:
  cei care mergem și la rapid și la mișcare, și ne cunoaștem între noi, că suntem o mână de oameni,îi știm pe cei care merg numai la mișcare, sunt rapidiști de tradiție, rapidiști adevărați.