Performanţă impresionantă pentru VK Soccer

VK Soccer
VK Soccer a produs o surpriză importantă

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

VK Soccer s-a calificat în finala campionatului național de fotbal pe plajă, care se desfășoară în aceste zile la Jupiter. Bucureștenii au fost repartizați în Grupa B, alături de campioana din 2016, Performer Constanța. Şi au reușit să producă surpriza prin ocuparea primului loc. În primul meci, VK Soccer a fost învinsă de Performer, după prelungiri, cu scorul de 7-6. Golurile echipei antrenate de Viorel Kraus au fost marcate de Marius Florea și Daniel Stan, ambii cu câte un hattrick, conform sportb.ro.

VK Soccer a eliminat campioana en-titre!

Campioana a fost scoasă din cărțile finalei de rezultatul celui de-al doilea meci. Constănțenii au fost învinși de Muncitorul Reșița, cu scorul de 5-4, astfel că meciul decisiv s-a disputat între VK Soccer și Muncitorul Reșița. Bucureștenii s-au impus detașat, cu scorul de 8-5. Golurile fiind marcate de Daniel Stan (3), Marius Florea (2), Andrei Stan (2) și Andrei Iordănescu. În finala programată duminică, 23 iulie, cu începere de la ora 11.30, VK Soccer va întâlni pe West Deva. Echipa care dă cei mai mulți jucători echipei naționale și considerată, pe bună dreptate, marea favorită la câștigarea titlului. În grupa A, West Deva a învins, cu același scor de 13-5, pe Atletic Bradu și CSM Focșani.

Ar putea juca în Liga Campionilor!

Indiferent de rezultatul finalei, trebuie apreciată performanța obținută de VK Soccer încă de la prima participare în campionatul național de fotbal pe plajă. Care îi dă și dreptul de a participa în calificările pentru Liga Campionilor. Trebuie menționat că ultima verificare pentru competiția internă a fost făcută în urmă cu câteva săptămâni. În cadrul unui puternic turneu internațional, Istanbul Beach Soccer Cup 2017. Unde VK Soccer a avut, de asemenea, o prestație meritorie.

Iată lotul prezentat de VK Soccer la Jupiter:

Căpitan: Daniel Stan
Portar: Ioan Grigoraș
Jucători: Andrei Iordănescu, Andrei Stan, Marius Florea, Silviu Mitu, Daniel Ene, Marian Sărbătoare și Ion Stirbets
Antrenor: Viorel Kraus

Manageriată de fiul legendei Rapidului

Este de menţionat că VK Soccer, retrogradată în 2016 pe nedrept din liga a 4-a, a fost una dintre principalele contracandidate ale Rapidului la promovarea în eşalonul al 4-lea. Cu toate că începuse excelent sezonul, într-un final, VK Soccer a terminat liga a 5-a doar pe locul 7. De menţionat mai este că omul care conduce destinele acestui club, Viorel Kraus jr., este fiul legendei Rapidului din anii ’60, Viorel Kraus!

Foto: sportb.ro

1 COMENTARIU