Ovidiu Miron: despre Harap Alb şi Spân…

Cateva lucruri nerostite in spatiul public in aceste zile, referitoare la situatia de la Rapid. Explicatie pentru toata lumea care spune ca nu intelege nimic din ce e la Rapid in ultimul an.

1. Dupa falimentul fostului club sultan, Rapid, mai multi dintre copiii sai au inceput razboiul pentru tron: AFC Rapid Bucuresti, Miscarea CFR Bucuresti si marea masa de nehotarati care din convingere sau comoditate a/au preferat sa stea acasa si sa ramana neutri.

2. In ultimele luni, mai multe institutii care manageriaza banii publici si-au manifestat intentia de a „cumpara Rapidul”. 99% dintre acesti oameni nu au stiut vreodata in mod concret ce anume pot sa cumpere de la Rapid.

Au primit apa la moara de la lichidatorul judiciar al vechii societati, Rapid SA, cea aflata in faliment. Un tip care a aratat ca nu stapaneste multe dintre lucrurile pe care ar trebui sa le cunoasca.

Dintre toti acesti printi veniti pe cal alb (in ordine cronologica: CSM Bucuresti, FC Voluntari si Primaria Sectorului 1), printul de sector 1 pare cel mai guraliv si hotarat in aceste zile.

3. Harap Alb din fruntea Primariei Sectorului 1 s-a intalnit cu fiii sultanului ce vor sa puna mana pe tron de 1 an de zile.

Concluziile de pana acum sunt:

– Miscarea CFR Bucuresti a spus ca primeste bucuroasa acest targ

– Clubul falimentar, FC Rapid SA a spus prin nenea lichidatorul sau ca e dispusa sa inchirieze marca din vremea lui Copos noului club condus de Consiliul Local al Sectorului 1, pana cand se va organiza o licitatie oficiala pentru aceasta.

– Happy, happy, joy joy pana aici.

Rapidistii incepusera deja sa viseze la Cupe Europene, dupa ce in ultimul an ajunsesera la marginea unui camp, iar acolo li se spusese ca „mai aveti 2 km pana sa ajungeti la terenul de joc.”

Dar vai, AFC Rapid Bucuresti nu e de acord din prima cu dorinta Primariei si vrea sa negocieze.

Soc si groaza! Totul va pica din cauza lor! Manoliu, conducatorul AFC-ului devine spanul ce vrea sa il tina in fantana pe Harap Alb!

Domnilor, ca un suporter ce a fost anul trecut la marginea campului pentru a gasi terenul pe care s-a disputat meciul, vreau sa va spun niste lucruri.

Vreau sa fim un singur proiect. Vreau sa fim un singur Rapid. M-am saturat ca lumea sa spuna ca nu intelege ce se intampla la Rapid.

Dar incetati va rog sa va mai fandositi!

Miscarea CFR a fost de acord imediat pentru ca din punct de vedere juridic nu are vreo legatura cu vechiul club Rapid.

Tot proiectul lor s-a construit pe atacarea lui Horia Manoliu si a lui George Copos.

Faptul ca tu ai batistuta la tine si unghiile taiate nu te transforma in mod automat in inlocuitorul persoanei dragi!

Persoana draga este Marele Rapid.

Va rog sa nu confundati imaginea de simpatic sau antipatic a unui om, cu legitimitatea unui club de a fi continuatorul Rapidului.

Asa ati procedat si in cazurile Steaua si Craiova, atunci cand a fost vorba despre Becali si Mititelu.

Poate ca AFC Rapid Bucuresti se va intelege cu Primaria sectorului 1 pana la urma. Poate ca nu vor cadea de acord.

Imi doresc sa cada la pace. Dar AFC-ul pune azi altfel problema, pentru ca AFC-ul detine mai multe atuuri, oricate lucruri negative veti citi despre ei.

Acesti oameni nu sunt diavolii creionati in spatiul public.

Sunt doar niste negociatori si poate ca vor sa obtina lucruri cat mai bune pentru ei.

Stiu, eu, tu, x sau y suntem niste puritani si nu am proceda vreodata asa daca am avea un as in maneca! 

Haideti, va rog frumos… By Ovidiu Miron

 

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ