VIDEO / Nuntă rapidistă în alb şi vişiniu!

Rapidistă
O superbă nuntă rapidistă a avut loc

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Doi rapidisti s-au casatorit in tricourile echipei favorite! O nunta suta la suta rapidista! Mirii s-au cunoscut in galerie, in urma cu sapte ani. Mireasa a scapat de grija rochiei, dar a avut probleme cu buchetul. „Am terorizat-o pe doamna de la flori! Doamne, iarta-ma! I-am zis ca-i dau geamurile jos daca nu ies visinii trandafirii! I-am zis ca m-a nenorocit daca imi da trandafiri alb-rosii”, spune Geanina Predut. In cea mai importanta zi din viata lor, Geanina si Alex au purtat tricourile Rapidului.

Cea mai… rapidistă idee!

La starea civila, Geanina a imbracat tricoul lui Niculae, iar Alex pe cel al lui Pancu. „Ideea a fost a sotiei mele! Stia ca asta imi doresc si eu”, spune si mirele. „A fost un pic ciudat! Pot spune ca se uitau ca la urs. M-a intrebat o alta mireasa daca ma casatoresc si daca cel in tricou visiniu imi va fi sotul, iar eu i-am spus ca da. M-a felicitat pentru curaj”, mai spune tanara rapidista. Mirele si-a facut pe picior mai multe tatuaje cu Rapid. „In fiecare an, de ziua mea, mi-am facut cate o parte si o sa-mi termin tot piciorul”, mai spune Alex Predut.


La nunta, ca-n galerie! Doi rapidisti au facut cea mai „nebuna” nunta din 2017: au inlocuit costumul si rochia de mireasa cu tricourile lui Niculae si Pancu pe www.sport.ro

2 COMENTARII

  1. Felicitari. Sa aveti parte de fericire si numai bucurii in viata. Casa de piatra, si sa va bucurati de copii buni si frumosi la fel ca voi. Si, bineinteles, rapidisti. Asta inseamna sa iubesti RAPIDUL si sa il ai in suflet in orice moment al vietii. Sper sa prindeti, impreuna cu noi, ceilalti rapidisti adevarati, multe meciuri al unui nou RAPID, pe nouL GIULESTI cu o atmosfera inegalabila la care sa va aduceti si voi aportul. RAPIDUL trebuie sa renasca si pentru voi. Meritati.