Mircea Lucescu a petrecut alături de George Copos

Rapid
Mircea Lucescu a petrecut alaturi de George Copos, ca in vremurile de la Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Sâmbătă, 29 iulie, Mircea Lucescu aniversează împlinirea a 72 de ani și a ales litoralul Mării Negre. Pentru a petrece momentele de bucurie alături de bunul său prieten George Copos. Dar și de prezentatoarea TV Andreea Esca. În prezent fără contract, după despărțirea de Zenit St. Petersburg, Lucescu este curtat de Galatasaray și Federația din Turcia, care îl vrea selecționer la națională.

Mircea Lucescu dat de gol pe Facebook

A 72-a aniversare l-a prins pe Il Luce înconjurat de prieteni la Eforie, acolo unde a fost invitat de George Copos, fostul patron de la Rapid. Şi omul care l-a convins să antreneze de două ori în Giulești, la echipa pe care a făcut-o campioană în 1999, după o pauză de 32 de ani. La sărbătoare a participat și Andreea Esca. Jurnalista a publicat și o fotografie din toiul petrecerii pe propriul cont de Facebook. „La mulți ani, Mircea Lucescu”, a fost mesajul care a însoțit poza postată de Andreea Esca.

Sursa: digisport.ro

1 COMENTARIU

  1. Mdaa…eu nu urez nimic …vad doar două chipuri fericite ,doua fete care unul a distrus Rapidul…și îi doresc viața lunga dar blestem afacerile lui sa ajungă cum a ajuns Rapid din cauza lui…iar altul?Lucescu?hmmmm…un 1%daca voia să facă pt Rapid acum,un minim ajutor era atît de necesar și important…dar heyyy….mai bine petrecem împreună cu groparul iar milioane de rapidiști, întreb eu,ce simt cînd văd poza asta?
    Eu sunt plin de ură pt toți cei care au distrus Rapidul iar cînd văd așa ceva simt atîta neputință…
    Te Rog Rapid…Renaște odată sa fim iar mai mult decit am fost…
    Fzr…Rapid București.