Marius Şumudică prin ochii unei vedete

Marius Şumudică
Marius Şumudică, lăudat de un superjucător

Marius Şumudică şi Cristian Săpunaru au câştigat primul amical la Kayserispor, 4-2 cu nou-promovata din Bundesliga, Hannover. După „dubla” vedetei Asamoah Gyan. Căpitanul naţionalei Ghanei este încântat de noul său antrenor, pe care l-a comparat cu Cosmin Olăroiu, cu care a lucrat la Al Ain.

„Marius Şumudică este foarte prietenos”

Cosmin a fost ca un frate şi ca un tată pentru mine. El m-a adus din Anglia şi cred că l-am făcut mândru. Era multă presiune pe el şi pentru faptul că a adus un jucător ca mine în acea perioadă. La televizor arată foarte-foarte dur, dar în afara terenului are o inimă mare şi este un om minunat. Şumi este, de asemenea, un antrenor pe care l-am văzut când am fost în Dubai. Înainte să vin aici am avut nişte discuţii cu el şi e foarte sincer. Şi Şumi e foarte nervos pentru că aşa e caracterul lui în teren. Dincolo de teren este foarte calm şi foarte prietenos cu oamenii„, i-a caracterul ghanezul pe cei doi români.

Marius Şumudică ar putea debuta oficial la Kayserispor împotriva lui Mircea Lucescu. Antrenorul demis de Zenit negociază cu Galatasaray

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ