Marius Măldărăşanu este dorit antrenor

Marius Măldărăşanu
Marius Măldărăşanu a ridicat nouă trofee cu Rapid

Pe lângă Daniel Pancu, Daniel Niculae şi Ovidiu Burcă, în proiectul Primăriei Sectorului 1 este foarte aproape să intre şi Marius Măldărăşanu. Cu nouă trofee obţinute ca jucător al vişiniilor, două titluri, trei Cupe ale României şi patru Supercupe, Măldă are rezervat rolul de antrenor principal al echipei.

Marius Măldărăşanu, lider la trofee câştigate

În prezent antrenor la Astra II, Măldărăşanu este considerat cel mai nimerit pentru acest post. Pentru că deja are şi experienţă. Şi, foarte important, este unul dintre fotbaliştii cărora suporterii din Grant nu au ce să le reproşeze. Ajuns sub comanda lui Mircea Lucescu în 1998, Măldărăşanu, 42 de ani, a jucat pentru vişinii până în 2008, cu o întrerupere de jumătate de an. În returul sezonului 2002-2003, când a fost împrumut la Beşiktaş. De fapt, dintre cele 10 trofee câştigate de club în „era Copos”, Măldă a lipsit doar la Cupa câştigată în 1998. În finala cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

Dan Tudorache vrea să-l aducă

„Sper să vină şi Marius Măldărăşanu alături de noi. Iar modul concret în care se vor organiza ei rămâne să-l stabilească împreună. Sunt convins că se vor înţelege pentru că toţi trebuie să tragă în aceeaşi direcţie, promovarea Rapidului. O să fie interesantă lupta cu Steaua”, a declarat primarul Dan Tudorache. Dacă se confirmă informaţiile că AMFB va desfiinţa liga a V-a, atât csa steaua, cât şi noua societate Rapid vor lupta în liga a IV-a pentru a urca în divizia a III-a.

Sursa: digisport.ro

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

3 COMENTARII

  1. Adevărații rapidiști să fie alături de primărie și primar. Bugetul primăriei este garantul performanței și renașterea Rapidului. Să nu se procedeze cum s-a procedat cu Copos,cel care a relansat Rapidul și care a obținut cu adevărat succese.

  2. Adevărații rapidiști,să fie alături de primărie și primar. Bugetul primăriei este garantul relansării Rapidului în galeria marilor echipe. Restul iluzii de dâmbovițene cu ipotetici investitori. Un alt Copos nu va mai investi la Rapid

  3. Deci, inca o data se vede ca proiectul primariei este unul, foarte serios. Asa, cum, recent comentam aici, ca MALDARASANU sa faca parte alaturi de PANCU si NICO in noul proiect, confirma si faptul ca se vrea ceva bun. Eu, unul, il cunosc pe MALDARASANU ca fiind unul dintre rapidistii adevarati, are un caracter frumos si se pare ca va fi si un bun tehnician in viitorul apropiat. Ma bucur enorm daca se va alatura, caci pana acum nimeni dintre acei venetici de patroni, nu au vazut in Marius, ca pe unul de-al nostru si sa fie cooptat in vreo organigrama a clubului. A fost lasat departe de noi mult timp de cand s-a lasat, iar acum ar fi momentul prielnic sa ne vina alaturi. Il asteptam cu mult drag, va fi o achizitie extraordinara. Deci…, speram in bine. RAPIDISTII SE UNESC. SE POATE….