LOVITURĂ! Daniel Pancu vine la Rapid!

Pancu
Daniel Pancu la Rapid

La AFC Rapid, unde, recent, Dumitru Tudor a devenit investitor şi preşedinte al Consiliului Director, Daniel Pancu, este decis să pună umărul! Fostul mare atacant a dezvăluit că este dispus să vină ca antrenor-jucător la AFC Rapid! Ar fi o lovitură de imagine excelentă pentru Rapid în aceste momente tulburi şi de rătăcire prin care clubul trece. Aşa că îl aşteptăm pe Pancone lângă echipă!

Daniel Pancu: „Recunosc Rapid, nu Mişcarea!”

“Sunt decis să mă duc în Liga a 4-a, la AFC Rapid, ca antrenor – jucător. Acel Rapid este singurul pe care îl recunosc, nu Mişcarea CFR. M-am săturat, trebuie să facem ceva. Mă voi implica personal şi în problema cu palmaresul. Trece timpul şi îmi este frică de faptul că Rapid va muri definitiv”, a spus Pancu, pentru cancan.ro

Pancone cheamă şi alte mari glorii

El a adăugat că toţi foştii mari jucători ai Rapidului ar trebui să se implice în salvarea echipei. „Trebuie să ne strângem toţi foştii mari jucători şi să facem ceva. Primăria Sectorului 1 este interesată de palmares, susţin cu trei mâini această idee. Să ne asigure un teren şi toate cele necesare, iar privatul să susţină financiar echipa. Rapid nu trebuie lăsat să moară, trebuie să ne implicăm şi să lăsăm deoparte scandalurile din trecut”, a mai spus Daniel Pancu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Sursa: cancan.ro

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif sărbătorește locul 1: "Nu e furtună, e soare. Am transpirat!"

6 COMENTARII

  1. Frumos din partea lui Pancu ar fi bine si frumos ca si alti rapidisti sa puna umarul la ridicarea Rapidului !!
    Cinste si respect Pancone ! Hai Rapidu sa revi de unde ai fost alungat !!Doamne ajuta !!

  2. sper ca Pancu stie ce face sau poate vine cu bani de acasa ,Manoliu nu are un sfant ba a facut datori destul de mari pt. liga a-V-cea, Ciorba e cu ciorditu.fara bani ce v-a face. nu stiu de ce se opun proiectului primariei. de ce nu se unifica aceste grupri. sunt convins ca si fara afc, rapidul cu sprijinul primariei va renaste.

LĂSAȚI UN MESAJ