INFO / Megaşedinţă miercuri pe Giuleşti!

giuleşti rapid
Întâlnire super importantă pe Giuleşti!

Suporterii Rapidului, toţi cei care iubesc fără măsură culoarea vişinie, sunt aşteptaţi pe Giuleşti! Întâlnirea este anunţată pentru miercuri, 26 iulie, de la ora 20:00. La stadionul pe care îl iubim cel mai mult! Iniţiativa poartă un nume sugestiv: „Împreună dăm viaţă Rapidului!” La eveniment sunt aşteptate nume grele din istoria echipei de lângă Podul Grant. Precum Daniel Pancu sau Daniel Niculae. Primul dintre ei chiar a distribuit evenimentul pe Facebook.

Giuleşti, 26 iulie, ora 20:00

Aşa cum a procedat şi Alex Ioniţă II. Unul dintre cei mai importanţi şi în formă fotbalişti din Liga 1 în acest moment. Dar produs al centrului de copii şi juniori din Giuleşti. Şi rapidist declarat până în măduva oaselor! Cu alte cuvinte, se anunţă un eveniment important, cu multe nume grele prezente. Se va discuta situaţia generală, dar şi despre iniţiativa Primăriei de a prelua clubul. Aşa că să încercăm să fim cât mai mulţi rapidişti acolo! Miercuri, 26 iulie, ora 20:00, stadion Giuleşti!

Foto: Alex Paraschiv

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

3 COMENTARII

  1. Fara bani….degeaba!
    Iar banii necesari pt. salvarea clubului pot veni fie de la un patron SERIOS si cu creier, fie de la primărie.
    Chestia asta cu „renașterea” nu se va întâmpla fără bani!
    Va rămâne cel mai probabil la stadiul de proiect susținut financiar de nimeni.

  2. implicarea primariei este pentru moment cel mai bun lucru care se poate face….asocierea cu afc-ul , este singura solutie momentan…..trebuie transparenta totala….trebuie sa stim exact care este datoria afc-ului in momentul de fata…..si achitata integral pana la ultimul leu….timpul ne preseaza….avem nevoie mai mult ca oricand de unitate…..sa tragem cu totii in aceeasi directie….

  3. Salut frati rapidisti de aici si de oriunde. In sfarsit, se pare ca flacara alb-visinie e pe cale sa se reaprinda. Asta e cea mai buna initiativa luata de suporteri decand RAPIDUL NOSTRU DRAG, a fost distrus de catre niste aventurieri, zisi si patroni. Asteptam de mult un asemenea semnal de trezire din amorteala si dezinteresul care ne luase. Hai sa fim si noi odata uniti, asa cum eram pe vremuri si sa incercam sa ne punem de acord, atat pentru binele RAPIDULUI, cat si pentru binele nostru. Pai, daca PANCU si NICO sunt dispusi sa ia taurul de coarne, de ce n-am fi si noi dispusi sa incercam sa salvam impreuna cu ei corabia asta de mult scufundata. Haideti sa ne vedem cat mai multi, poate fi ultima intanlire, dar, poate si cea mai frumoasa de pe iubitul nostru GIULESTI. Fiecare dintre noi isi poate aduce aportul, fie si cu cea mai mica idee, fie sa ne raliem la cele discutate si propuse. RAPIDUL RENASTE SI DATORITA NOUA.

Comments are closed.