George Ganea este aproape de AS Roma

george ganea
George Ganea este dorit de AS Roma

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

AS Roma este interesată de doi jucători români, pe care vrea să îi transfere pentru echipa de tineret. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru că anunță cele mai importante transferuri din Italia, a dezvăluit că AS Roma îi vrea pe George Ganea și pe Andrei Trușescu.

George Ganea a jucat la Rapid în liga a doua

În acest moment, atacantul George Ganea, 18 ani, este liber de contract după ce i-a expirat contractul cu echipa de juniori de la Entella. Acesta a mai jucat la juniorii celor de la U Cluj și la Rapid. Andrei Trușescu este un fundaș stânga de 18 ani, legitimat la SCM Pitești. Acesta este internațional de juniori, având cinci meciuri la naționala U18 a României.

George Ganea a jucat pentru Rapid 13 meciuri în care a marcat trei goluri. De menţionat este că fiul lui Ionel Ganea a debutat în Giuleşti la numai 16 ani! De la Rapid el s-a transferat în Italia.

Sursa: gsp.ro

1 COMENTARIU