ATLETISM / Formă de zile mari pentru Bianca Anton

Bianca Anton
Bianca Anton, locul 7 la Cupa Mondială

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Atleta rapidistă Bianca Anton continuă forma sportivă excelentă. A fost selecționată pe ultima sută de metri pentru participarea la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori I, de la Pitești. Dar eleva antrenorului Teo Căprăroiu a dominat autoritar întrecerea de 400 metri plat. Pe care a câștigat-o cu un timp excelent, 55:59 secunde. Echivalent cu un personal best pe distanța menționată. Bianca a mai avut însă şi în trecutul recent câteva rezultate notabile, despre care am scris aici.

Bianca Anton a avut performanţe şi la juniori II

Precedenta performanță de această natură, în cariera Biancăi Anton, se înregistrase săptămâna trecută. Pe aceeași pistă, în cadrul Campionatelor Naționale de juniori II. Bianca Anton va reprezenta România la Campionatele Mondiale de juniori II din Kenya, dar și la Campionatele Europene de juniori I din Italia. O altă medalie rapidistă la Balcaniada de la Pitești a fost adusă de Robert Breahnă. Cel care a cucerit argintul, în ștafeta de 4X100 metri a României.

Sursa: clubulrapid.ro