EXCLUSIV / Pe cine vrea primarul preşedinte

Rapid
Imagine de la sărbătoarea de 94 ani e Rapid

În cazul în care proiectul Primăriei Sectorului 1, la iniţiativa edilului Dan Tudorache, va avea succes de cauză, există şanse mari să apară un preşedinte-surpriză! Chiar dacă, la nivel declarativ, primarul a pomenit două nume legendare, Mircea Lucescu şi Daniel Pancu, realitatea pare a fi alta. În raportul comisiei ce a fost întocmit este stipulat că preşedintele va fi Ovidiu Burcă. Acesta a mai îndeplinit aceeaşi funcţie şi în sezonul 2015-2016. Numai că atunci, fostul fundaş din Giuleşti, nu a stat până la final. Ci a plecat în urma unor contre cu administratorul special, Radu Birlică, dar şi cu „patronul” Valerii Moraru.

S-a discutat şi cu Niculae să vină preşedinte la Rapid

Pe 26 iulie are loc consiliul care va hotărî dacă se va solicita sau nu împuternicirea CL sector 1 de către Consliul Municipiului Bucureşti pentru a decide dacă vor accepta sau nu proiectul primarului Tudorache, aşa cum am explicat deja. În acelaşi articol în care am arătat dovada clară că Primăria recunoaşte faptul că AFC Rapid este parte din istoria echipei din Giuleşti. Un amănunt interesant legat de un potenţial preşedinte, este acela că pe lângă Daniel Pancu şi Ovidiu Burcă s-a mai discutat şi cu Daniel Niculae. Conform raportului comisiei însă, singurul eligibil ar fi tocmai Burcă. Niciun cuvânt însă despre Mircea Lucescu în organigrama gândită de autorităţi.

Ovidiu Burcă a jucat la… AS Tricolor

Alt fapt de evidenţiat este cel al legăturii dintre Ovidiu Burcă şi AS Tricolor. Entitatea despre care am scris în exclusivitate că Primăria vrea să o preia pentru locul din liga a 4-a. Aici a jucat tocmai Ovidiu Burcă în sezonul trecut, aşa cum se poate vedea în articolul de aici. Ca jucător, Burcă a evoluat pentru Rapid între 2011 şi 2012. Sub comanda lui Răzvan Lucescu şi apoi Ioan Ovidiu Sabău. De altfel acesta a fost ultimul club profesionist din cariera de fotbalist a fostului fundaş. Un interviu exclusiv cu Burcă, din vremea primului mandat de preşedinte, poţi citi aici.

5 COMENTARII

  1. Iti multumim pentru interes si pentru parere! Te asteptam, ca si pana acum, in fiecare zi, cu acelasi mesaj! Face bine la SEO!

  2. Oare care ar fi solutia ? Este evident ca mirosul banului va tenta mereu, iar azi pare ca miroase mai puternic. Singura solutie pe care o vad eu este una imposibila (Mircea Lucescu), dar sper sa existe si altele realiste !

  3. Viorel, nu te mai lua de admin ca iti da block la comanda lui Manoliu. Interesul admin si al conducerii Afc nu il reprezinta decat banii, sa ciuguleasca si ei ceva, altceva nu poate fi. Daca nu sunt in stare sa plateasca datoriile si se vor opune unificarii dorind ca altii sa le plateasca datoriile, vor ramane singuri in liga IV. Ei nu au rusine. Manoliu dupa ce ca nu da un ban echipei (jucatorii cotizeaza lunar, etc..), nici nu plateste datoriile. Asa este un patron? Pe banii altora? O sa bagati Afc-ul in faliment. Da- mi block adminule dar ia-ti interesele personale de pe Rapid, din cauza unora suferim mii de suporteri.

  4. Ce chestie domne ! Nu intelegeam, de unde pana unde treaba asta cu AS tricolor. si iata ca a venit raspunsul.

  5. Hai mai „ADMIN” spune sincer,daca esti ‘barbat in instalatie”care este interesul personal????Nu intelegi o data ca ACF este datoare cu 400000E atat la stat,ANAF,cca 2000000 lei,care mai se pluseaza in timp cat si alte sume la alti terti(ex. Corvinul)Ajungem in acelas loc( a se citi:FALIMENT) in loc sa primim o sursa fixa in timp si SIGURA?!
    Suporterii mereu nu se vor multumi in totalitate,va exista mereu cineva sa protesteze!!!In conceptia mea acestia nu trebuiesc decat consultati nu sa aiba putere decizionara,incep deja …”avandajele” personale!!!