Daniel Niculae a vorbit despre proiectul Primăriei

Daniel Niculae
Daniel Niculae a vorbit de proiectul Primăriei

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Daniel Niculae este de acord cu implicarea Primăriei la Rapid, fiind de părere că spiritul giuleștean nu trebuie să moară. Chiar dacă au fost mai multe păreri pro şi contra acestui proiect, el este suţinut de nume grele. Oameni cu importanţă majoră în istoria Giuleştiului. Precum Marius Şumudică şi, acum, Daniel Niculae.

Daniel Niculae: „Ideal ar fi fost să se autofinanţeze în L1” 

”E clar că orice suporter al Rapidului și-ar fi dorit ca cineva, un om puternic financiar, să vină să preia echipa, dar n-a venit. Așa că eu sunt pentru a nu muri acest spirit, mai ales că au trecut deja prea mulți ani fără Rapid. Părerile suporterilor sunt împărțite, dar cred că ideal ar fi fost ca echipa să se autofinanțeze în Liga 1. Așa că acum soluția e viabilă, proiectul este ok, așa că, de ce nu?”, a spus Niculae, la Digi Sport.

3 COMENTARII

  1. Ce știe si Nico asta ? Si ce mare lucru a făcut el pentru Rapid ? Importanți sunt cei de la T2 !!! Aia duc spiritul Rapidului înainte, caci fara ei nu am mai avea nici înjurături, nici scandaluri, nici dezbinări !!!

  2. Subscriu in totalitate spusele lui Nico. Dar, ar fi minunat si ideal ca Nico sa fie parte importanta din proiect, fie la inceput in postiura de jucator, fie apoi in orice postura in orgranigama clubului, alaturi de Pancu si toti ceilalti fosti mari jucatori ai Rapidului. De fapt, ei, simbolurile noastre dragi, ar trebui sa coaguleze si sa uneasca toata suflarea rapidista. Va asteptam cu drag si cat mai repede sa demarati si sa va alaturati acestui proiect. Poate fi un nou inceput, care, daca va porni bine speram ca va si dainui.
    Vreau sa mai spun ceva. In timp ce noi stam si comentam daca e bine sau nu sa ne ia Primaria, ma uit cu ciuda cum toate celelalte echipe aflate in aceeasi postura ca noi, se organizeaza exemplar pentru viitor, indiferent in ce liga urmeaza sa activeze, multe dintre ele fiind deja in liga 3. Exemplul ce mai elocvent este CSA Steaua, care deja are deja lotul prezentat, are conducere, are teren, are autocar, are fani la primul antrenament, are conferinta de presa preluata de toata mass media, are tot ce vrei. Noi ce avem la momentul actual: doua echipe de L 4, care, iertati-ma, nu stiu ce viitor vor avea daca merg fiecare separat si aceste discutii interminabile care nu se mai termina. Eu chiar, l-as ruga pe dl. primar sa incerce sa urgenreze inceperea proiectului, cu toate parghiile legale pe care le detine. Timpul este scurt pana la inceperea sezonului si riscam sa mai pierdem iarasi un an aiurea. RAPIDUL renaste daca vom fi uniti si daca vom da dovada de dragoste si iubire neconditionata fata de culorile noastre atat de dragi. RAPIDUL NE PQATE UNI. RAPIDUL ESTE NUMAI UNUL. RAPID, TE IUBIM SI TE ASTEPTAM.