Dan Tudorache a dezvăluit de când ţine cu Rapid

prosport
Dan Tudorache nu renunţă, conform ProSport

Intr-o interventie la Sport Total FM, primarul Dan Tudorache a vorbit. Despre intentia de a duce la bun sfarsit planul prin care doreste renasterea Rapidului. Finantarea echipei din Giulesti, dar si a Clubului Sportiv, nu se va putea face, insa, fara aprobarea Consiliului Local al Primariei Sectorului 1. Dan Tudorache este mai mult decat optimist: „In maximum 10 zile ma voi prezenta din nou in fata Consiliului! De ce noi ne dorim sa renastem aceasta echipa, acest spirit si de ce trebuie sa ramana in sectorul 1? Eram obligat sa repar ceea ce au facut alti precedesori ai mei cu aceasta echipa! Sunt fost ceferist, am terminat facultatea in 1988. Deci rapidist de mic! Pe Nicolae Manea il sustineam cel mai mult…”

Dan Tudorache vrea să investească în tot clubul sportiv

„Nu a fost o negociere, mi-a lipsit un vot. Pentru ca legea imi permite sa infiintez prin dispozitie de prima acea comisie. Am facut-o si deja am inceput negocierile, discutiile. Sunt pe calea cea buna si in decurs de maximum 10 zile voi avea o constructie definitiva cu care voi merge in fata Consiliului. Pe 26 iulie, pentru a cere mandat consilierilor locali sa-mi permita sa ajut Rapidul sa reajunga acolo unde ii este locul. Suma pe care noi putem s-o investim in sport este undeva in jurul a 17-18 milioane de euro. Am incheiat protocoale cu federatia de polo, de scrima. Dar si altele pe care incercam sa le ajutam cu dezvoltarea infrastructurii. Pentru Rapid nu va fi nevoie de o suma importanta, la inceput. Iar pentru Liga a 2-a cred vor ajunge 500 de mii de euro sa promoveze in Liga 1.”

Al doilea buget din Bucureşti!

„Suntem o institutie care are un buget considerabil, al doilea dupa Primaria Capitalei, cu 350 de milioane de euro. Vreau sa precizez ca nu toti acesti bani (n.r 17-18 milioane de euro) vor merge doar la echipa de fotbal, ci si la alte sporturi. Vom avea sponsori care vor veni langa noi atunci cand echipa va avea nevoie in ligile superioare! Sunt numai dezinformari, nu vreau sa vorbesc despre ceea ce a spus doamna Clotilde. Cetatenii sectorului 1 vor afla pana la urma mesajul pe care il transmit de fapt cei de la USR.”

Primăria va face scrisoare de intenţie

„Nu vreau sa mai existe factiuni, vreau sa-i pun pe toti la masa. Sa lase fiecare de la ei si sa puna umarul la reformarea clubului. Va avea loc o licitatie, am discutat cu domnul Florea si ii vom face o scrisoare de intentie in aceasta saptamana ca sa aratam ca suntem interesati. Vreau sa aduc din fostii jucatori in boardul clubului, care vor sa vina. Am deja discutii cu ei si voi vedea cine va dori sa se alature. Noi speram sa incepem chiar din acest sezon! Am avut discutii cu conducerea FRF, cu cei de la LPF, si vom vedea de unde vom incepe, Liga a IV-a sau Liga a III-a. Vreau ca in acest mandat al meu la primarie sa duc aceasta echipa in Liga 1! Am discutii sa ajut si Clubul Sportiv, cu echipa de handbal, de polo, de volei, tot ce este acolo.”

Dan Tudorache a practicat înot de performanţă

„Si Juventus Bucuresti va fi ajutata de Primaria sectorului 2, va spun sigur, ca am vorbit cu primarul. Voi face toate demersurile ca baza Pro Rapid sa ajunga la noi, pentru ca acum este la Ministerul Finantelor! Sper ca si stadionul sa fie dat in grija primariei sectorului 1, dupa ce va fi reconstruit! Sunt si alte baze sportive in sectorul 1 pentru care ma voi lupta sa le preluam, pentru ca avem buget. Eu am facut sport, inot, pana in clasa in 12-a. Stiu ce inseamna sa cresti incercand sa faci performanta”, a declarat Dan Tudorache, edilul Primariei Sectorului 1, in cadrul emisiunii „Fluier final”.

Sursa: sptfm.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ