CS Rapid, patru medalii la Balcaniada de la Novi Pazar

CS Rapid
CS Rapid a luat trei medalii la Novi Pazar

Prima zi a Balcaniadei de atletism pentru seniori, de la Novi Pazar, din Serbia. La săritura cu prăjina, Ionela Luca a trecut peste ștacheta înălțată la 3,80 metri, urcând pe treapta a treia a podiumului de premiere. La triplusalt, Cristina Toma, cu 13,65 metri a devenit campioană balcanică pentru România și pentru CS Rapid București.

CS Rapid a avut şi un vicecampion

Dan Lăzărică, la săritura în înălțime a reușit o performanță de 2,14 metri, cu care a devenit vicecampion balcanic. El a avut același rezultat ca doi atleți din Grecia, ocupanții celorlalte poziții de podium, departajarea făcându-se la numărul de tentative. Alexandru Baciu, la săritura în lungime, cu 7,46 metri, a ocupat locul 5.

Cosmin Dumitrache a luat aurul în a doua zi!

În cea de-a doua zi a Balcaniadei de atletism pentru seniori de la Novi Pazar, din Serbia, Cosmin Dumitrache, legitimat la CS Rapid București, a devenit campion balcanic. Al probei de 110 metri garduri. Sportivul feroviar a trecut linia de sosire la 14,06 secunde de la semnalul de start.

Bilanțul atleților de la CS Rapid București, la Balcaniadă, numără patru medalii. Dintre care două de aur, una de argint și una de bronz. Unul bun, dacă ţinem cont că ne putem lăuda cu doi campioni la disciplinele pe care le-au repezentat.

Sursa: clubulrapid.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ