Costi Berechet şi Andrei Dovleac lipsesc trei săptămâni

Dovleac
Dovleac şi Berechet

Doi dintre oamenii de bază ai Rapidului, Costi Berechet şi Andrei Dovleac, se confruntă cu probleme medicale serioase. Consultaţi de fostul doctor al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, cei doi au fost opriţi de la orice fel de efort pentru aproximativ trei săptămâni. Amândoi din cauza unor accidentări căpătate la finalul sezonului trecut. Dovleac a suferit o ruptură musculară înainte de barajul pentru locul 1, cu Progresul Spartac II.

La Dovleac au apărut complicaţii

Chiar dacă din acel moment nu a mai jucat, se pare că au apărut ceva complicaţii care îl împiedică să se mai antreneze în următoarele săptămâni. Este vorba despre un lichid acumulat în zona afectată. De partea cealaltă, Berechet a suferit o accidentare serioasă la gleznă. În ultimul meci, cel de pe Giuleşti, cu Progresul Spartac II. Din cauza căreia a fost şi schimbat. Iniţial, părea să fie vorba despre o entorsă doar. Motiv pentru care în ultimele zile Costi a reluat antrenamentele şi chiar a jucat titular la Corbeanca.

Berechet a dat gol cu ligamentul secţionat

Acolo unde a dat şi un gol în victoria cu 7-1. În urma consultului însă, s-a constata că are un ligament secţionat de la gleznă. Motiv pentru care nici el, de asemenea, nu va avea voie să se mai antreneze aproximativ trei săptămâni. Amândoi vor face programe de recuperare şi fizioterapie în ideea de a se pune cât mai repede pe picioare. Dovleac a marcat 13 goluri pentru Rapid în stagiunea precedentă, în timp ce Berechet a dat 11. De menţionat că ultimul a lipsit aproximativ trei luni în 2017 din cauza unei accidentări grave la genunchi.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ