Comunicat AFC RAPID

Ceva despre RAPID!

Dragi rapidisti,

Va supunem atentiei un punct de vedere referitor la ultimele evenimente aparute in mass-media. Am spus ca nu dorim sa participam la clinciuri, dar totusi cateva precizari trebuiesc oferite publicului alb- visiniu.

In primul rand, dorim sa raspundem afirmatiilor lichidatorului provizoriu al FC Rapid SA, care spune ca AFC Rapid nu are nicio legatura cu istoria Rapidului. Ii transmitem ca al treilea titlu din istoria aproape centenara a fotbalului rapidist a fost obtinut sub titulatura de AFC Rapid. Si ii mai transmitem ca AFC a fost fondatorul FC Rapid SA!

De asemenea, lichidatorul a afirmat ca este dispus ” sa inchirieze marca, pana la licitatie”. Aceasta afirmatie noua ni se pare ca lipsita de sens. Pai poate AFC inchiriaza emblema dar la licitatie castigatoare va fi alta entitate, sa zicem, Rapid Perieti, din judetul Ialomita. Inchirierea se va produce pe 1 septembrie iar licitatia va fi finalizata pe 15 octombrie. De ce cineva s-ar implica pentru o perioada scurta de timp? Noi sincer nu intelegem logica acestei inchirieri, poate doar sa ascunda anumite interese.

Al doilea punct atins de AFC Rapid

In al doilea rand, de cateva zile a aparut subiectul preluarii Rapidului de catre Primaria Sectorului 1. In acest moment dorim sa fim rezervati in declaratii pe acest subiect, jocurile politice sunt imprevizibile uneori, poate nu ies asa cum au fost gandite. Pana nu este ceva clar, nu ne putem pronunta. Pana la finalizarea ideii, trebuiesc parcurse niste etape, etape prevazute de legi, iar ocolirea acestora duce in sfera penalului. Sunt bani publici la mijloc, plus un nume greu din sportul romanesc, Rapid! Suntem siguri ca multi ochi sunt atenti la aceste proceduri, ca acestea sa fie sub imperiul legilor.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Octavian Ursu, primul gol pentru FC Rapid 1923

In incheiere, va invitam la ratiune, calm, sa lasam institutiile abilitate sa-si finalizeze ideile, iar noi, AFC, nu putem stationa, mergem inainte cu proiectul nostru, nu avem garantia ca intentiile expuse in ultimul timp vor avea happy-end. Astfel nu putem risca pierderea unui an. Dar, in momentul cand lucrurile vor deveni clare, probabil ne vom reconfigura proiectul.

Va multumim! Hai Rapid!

AFC RAPID BUCURESTI

5 COMENTARII

  1. de ce incercati sa evitati negocierile cu primaria?sunt bani publici pe care dvs nu ii puteti fura.sunteti mai rau decat azuga waters.rusine!

  2. sunt bani publici la mijloc pe care nu ii poti fura tu.de aceea nu vrei sa fie preluata de primarie.esti un hot mai mare decat moldoveanu’.rusine!

  3. Domnule Nicolescu, presa in general fie nu intelege nimic, fie foloseste astfel de titluri pentru ca atrag. Nu va faceti probleme, pentru ca noi suntem o sursa de informare mult mai importanta si mult mai citita cand vine vorba despre Rapid. Iar legat de uniunea despre care vorbiti dumneavoastra, noi nu intelegem la ce va referiti. Rapid nu este decat unul singur! Asociatia Fotbal Club Rapid Bucuresti! Restul nu pot fi decat niste IMPOSTORI! Numai bine! Rapid traieste!

  4. As dori sa se inceteze cu reclama „RAPID PENTRU PARTID.” Am vazut articole cu acest titlu si personal m-am simtit jignit. Dumneavoastra, mult mai mult ca mine, aveti posibilitatea sa influentati mass-media in aceasta privinta. Rapid, chiar daca va fi sponsorizat financiar de Primarie, nu inseamna ca adera la vreun partid. Azi e PSD, maine poate fi PNL sau alt partid care acum e in opozitie. Primaria nu e partid. Rapid nu trece de partea vreunui partid, cum n-a facut-o niciodata. Primariile sponsorizeaza si alte cluburi, asa ca eticheta „Rapid pentru Partid” e falsa si jignitoare! Sa ne unim cu totii, toate cele trei cluburi care pretind (mai mult sau mai putin justificat) a fi continuatoare ale Rapidului, ar fi de mare ajutor si ar demonstra tuturor ca Rapid traieste si poate spera la zile mai bune. Va multumesc!

  5. Vedeti? Nici nu a inceput ceva concret cu sprijinul Rapidului si au inceput sa se arate unii / altii……
    Probabil ca scopul va fi scoaterea AFC din carti. Sper sa nu fie asa , dar usor nu va fi, iar AFC trebuie sa treaca peste orgolii si alte prostii si sa profite de asa oportunitate.
    FZR

LĂSAȚI UN MESAJ