BREAKING NEWS / Schimbare incredibilă în Liga 1

Liga 1
CFR Cluj a luat trei titluri în Liga 1

După 15 ani de „domnie”, Iuliu Mureşan rămâne fără prerogative la CFR. El va fi în continuare preşedintele clubului din Liga 1. Dar funcţia este mai degrabă una onorifică. Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie este Marian Băgăcean. Odată cu schimbarea acţionariatului, sezonul trecut, s-a speculat că Mureşan nu va mai avea un rol decisiv la echipa din Gruia. Ceilalţi oficiali din Cluj-Napoca au ţinut să nege la acea vreme varianta, însă astăzi lucrurile au luat o turnură neaşteptată pentru mulţi.

Iuliu Mureşan nu va mai avea drept de semnătură la CFR

Luni a avut loc prima şedinţă a Consiliului de Administraţie după ieşirea din insolvenţă şi în ea s-au luat decizii importante. Printre ele, s-a stabilit ca Mureşan să fie „tras pe linie moartă”. El nu va mai avea drept de semnătură la CFR, funcţia pe care o deţine fiind mai degrabă una formală. În fapt, el va fi mai mult un preşedinte de imagine, noua conducere nedorind să îl îndepărteze total în condiţiile în care a scris istorie la cârma grupării din Liga 1. În ultimele luni, rolul său oricum scăzuse în importanţă, neluând decizii capitale pentru trupa din Gruia. Mureşan va rămâne membru în Consiliul de Administraţie, dar doar în cazul în care îşi doreşte acest lucru.

Nouă trofee în Liga 1, 30 puncte în Liga Campionilor

În CA de azi „aripa tânără” a căror reprezentanţi în cadrul clubului sunt Mara şi Bilaşco a susţinut această schimbare la vârf şi a avut în cele din urmă sorţi de izbândă. Totodată, în şedinţa de azi, s-a votat ca noul preşedinte al Consiliului de Administraţie să fie Marian Băgăcean. Cât timp clubul a fost în insolvenţă, CFR nu a dispus de un preşedinte al CA, hotărârile fiind luate de administratorul judiciar.

Performanţele CFR-ului în „era Mureşan”

– promovări succesive din „C” până în prima ligă

– calificare în finala Cupei Intertoto

– 3 titluri de campioană în Liga 1

– 4 Cupe ale României

– 2 Supercupe ale României

– 30 puncte în Champions League

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ