BREAKING NEWS / Comunicat al jucătorilor de la Rapid

prosport
Rapid Bucureşti a avut un parcurs superb în liga a 5-a

Jucătorii Rapidului, în prag de liga a 4-a, au lansat un comunicat. Unul în care vorbesc tranşant despre tot ceea ce se întâmplă în prezent. Pretind respect şi condiţii minime, motiv pentru care noi împărtăşim aceste rânduri cu voi! Ar fi minunat ca fiecare rapidist să distribuie comunicatul. Mai ales pe Facebook, fiindcă este necesar să ştie toată lumea. Pentru că ei sunt, în primul rând, Rapid!

Comunicat al jucătorilor de la Rapid

În urma a tot ceea ce vedem că se întâmplă în spaţiul virtual şi în presă, am decis că este momentul ca şi noi să ne exprimăm punctul de vedere! Asupra a ceea ce se vehiculează în aceste zile referitor la viitorul acestui club! Am citit fiecare dintre noi despre sume fabuloase şi despre tot felul de planuri grandioase, despre proiecte şi despre strategii care mai de care!

Totuși, ţinem să reamintim (în caz că s-a uitat), că noi suntem jucătorii acestui club. Şi am fi recunoscători dacă, în sfârşit, cineva dintre toţi cei care se erijează în salvatori ai spiritului rapidist, ar veni să poarte o discuţie bărbătească cu vestiarul. Dar, mai mult decât atât, să vorbească prin fapte! Sunt suficiente persoane care vorbesc, am solicita ca vorbele să fie înlocuite de fapte! Cum ar fi: cantonament, materiale de antrenament, condiţii de igienă personală, hidratare asigurată, s.a.m.d. Am fi bucuroşi şi mult mai motivaţi dacă discuţiile de pe Facebook s-ar transpune în fapte concrete care să ajute echipa şi să încurajeze performanța! Am fi impulsionaţi dacă munca ne-ar fi respectată!

Şi în cazul în care aceste lucruri nu se vor transforma din vorbe în fapte, noi vom continua să ne respectăm angajamentul luat în faţa tuturor şi ne vom dărui 100 la sută pentru a ţine cu mândrie steagul alb-vişiniu sus. Aşa cum am făcut-o şi până acum! Acest comunicat reprezintă singurul moment în care folosim vorbele, pe noi continuând să ne reprezinte faptele! Încheiem acest comunicat asigurându-vă de respectul nostru pentru toată suflarea rapidistă, indiferent că sunteţi sau nu susţinătorii AFC RAPID!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

7 COMENTARII

 1. Asa e ! Acum ca sa oferit primarul Tudorache sa salveze echipa de ce indivizi
  cara pretind ca sunt rapidisti sunt contra ! Nu inteleg ca e ultima sansa pt Rapid
  Daca tot jignesc si vor continua cu tampeni Rapidu acolo va muri !

 2. Asa e ! Acum ca sa oferit primarul Tudorache sa salveze echipa de ce indivizi
  cara pretind ca sunt rapidisti sunt contra ! Nu inteleg ca e ultima sansa pt Rapid
  Daca tot jignesc si vor continua cu tampeni Rapidu acolo va muri !

 3. Nu este chiar asa cum spui. Copos avea bani cand a luat Rapidul, nu era un neica nimeni in ploaie. Ca a castigat bani cu Rapidul si asta este adevarat, dar fara banii lui de la inceput, Rapid ar fi fost istorie de mult.

 4. Comunicatul l-ati înaintat lui Horia Manoliu? El e responsabil pt tot ce cereți acolo.

 5. Copos, Becali și Borcea erau milionari (oricum ar fi făcut banii, nu sunt singurii care și-au însușit părți din România) până au fost convinși să aducă bani la cluburi. Acestea le-au adus ani de pușcărie. La ce le folosește că numele lor sunt înjurate de mii de oameni ? Lui Becali îi place, dar ceilalți doi sigur regretă. Au fost primari care au vrut să ajute și au avut parte de procese de ani de zile. Merită, pentru câteva sute de tineri gălăgioși ?

 6. Sunt Rapidist și mă doare sufletul să vad acest chin, dar să nu ne mai ascundem după deget, Rapid va fi acela care are tot palmaresul, de la înființare până în prezent. Asa ca să asteptam licitația.Se bagă primăria, ok, dar dacă licitația o câștigă cine știe cine ? Și cumpără , se asociază cu CS, AFC,MIȘCAREA FEROVIARA….si ce o mai fi pe acolo……atunci care mai e RAPID? Ala de ne convine noua sau cel din acte ?

 7. Buna ziua,sunteti de casadori risului cu acest comunicat .au stat de vorba au discutat jucatori cu cei din primaria sect 1pt a afla ceea ce se ofera.si apoi cine si in numele cui negocieaza dl Manoliu cu primaria ?cum si in ce fel a preluat de la George Copos dreptul de a continua traditia acestui club.pe ce baze ?vrea sa se imbogateasca asa cum a facuto si George Copos pe spatele RAPIDULUI.Are dreptul de a negocia in numele suporteriilor si de a hotari ceea ce este bine si ceea ce nu pentru RAPID.Am mai spus luati explu celorlalte echipe care revin Petrolul ,U Cluj ,Otelul,Farul .si ginditiva ca fara noi voi cei care conduceti azi vremelnic RAPIDUL ati fi ceea ce era si Copos si Becali Si Borcea pina sasi asocieze numele cu echipele pe care leau condus .adica nimeni.sper si imi doresc sa aveti suficienta demnitate sa faceti ceea ce este bine pt Rapid.

Comments are closed.