Andrei Ciolacu a marcat iar, dar a pierdut dramatic

Andrei Ciolacu
Andrei Ciolacu a avut o execuţie spectaculoasă

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Andrei Ciolacu a marcat al cincilea său gol de când s-a transferat în Singapore. În opt meciuri. Primul însă în prima ligă. Doar că reuşita sa a fost umbrită de un eşec greu de digerat. Warriors FC, echipa la care este legitimat vârful rapidist a pierdut, dramatic, scor 1-2, acasă cu liderul Albirex Niigata. La ultima fază, în minutul 90+4, după un şut deviat. Drama este cu atât mai mare cu cât acelaşi adversar i-a blocat şi în finala Cupei Ligii. În ultimul act, japonezii s-au impus cu 1-0 după prelungiri.

Meci dramatic pentru Andrei Ciolacu şi în finala Cupei Ligii

Printr-un gol marcat în minutul 115! De menţionat este că şi în acea partidă, cu trofeul pe masă, Warriors, cea mai titrată echipă din Singapore, a ratat lovitură de la 11 metri în minutul 82! Aceasta, o dată transformată, ar fi putut aduce primul trofeu pentru Andrei Ciolacu în ţara asiatică. Interesant este că Warriors a dominat cu autoritate ambele meciuri. Asta în ciuda faptului că Niigata va câştiga, probabil, titlul la pas în Singapore. Însă fără drept de a participa în competiţiile continentale. Asta pentru că această formaţie este, aşa cum am mai spus, din Japonia.

Prima echipă joacă pe un teren superb

Practic, Albirex Niigata care joacă în Singapore este satelitul echipei care joacă în prima ligă din Ţara Soarelui Răsare. Aşadar un adversar interesant pentru Andrei Ciolacu, dacă stăm să ne gândin cât s-a investit în fotbalul din China, Japonia şi Coreea de Sud în ultimii 15 ani! E adevărat, nu este totuşi un de top, comparabil cu forţele din statele enumerate mai sus. Însă a cărui primă echipă este deja a obişnuită a primei ligi japoneze. Mai mult decât atât, formaţia-mamă evoluează pe stadionul „Big Swan”, una dintre bijuteriile construite pentru Cupa Mondială din 2002. Care a avut loc în Coreea de Sud şi Japonia.