Andrei Ciolacu este în finala Cupei Ligii!

Andrei Ciolacu
Andrei Ciolacu a avut o execuţie spectaculoasă

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Cum am anunţat aici, Andrei Ciolacu a jucat în semifinalele Cupei Ligii Singapore. DPMM nu a pus prea mari probleme echipei sale, Warriors FC. Cu toate că a jucat pe propriul teren. Echipa lui Ciolacu s-a impus cu 5-1 şi va juca finala cu Albirex Niigata. Satelitul campioanei Japoniei din 2016! Care se află pe primul loc şi în campionatul Singapore, compus din nouă echipe. Andrei Ciolacu a marcat al treilea gol al echipei sale în acest meci, ducând scorul la 3-0.

Hat-trick-ul lui Andrei Ciolacu a fost decisiv!

În faza grupelor, Ciolacu a reuşit un hat-trick în prima etapă, cu Home United. Într-o victorie cu 4-3 care a asigurat practic echipei sale prezenţa în semifinale. În contextul în care Warriors a mers mai departe de pe 2 cu patru puncte. Albirex a câştigat la rândul ei cu 4-0 meciul său. Interesant este că, practic, pentru Warriors, fazele eliminatorii seamănă cu o Cupă Continentală. În contextul în care şi DPMM este din Brunei.