AMICAL 5 / Sportul Câmpina – Rapid Bucureşti 1-5

Rapid
Rapid a bătut cu 5-1 la Câmpina!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid Bucureşti s-a impus de o manieră entuziasmantă şi la Câmpina. Chiar şi cu o echipă experimentală şi lipsită de câţiva titulari de drept, băieţii noştri au profitat de valoarea superioară şi s-au impus cu 5-1 în meciul jucat în localitatea prahoveană. Gazdele de la Sportul i-au aşteptat pe giuleşteni inclusiv cu un program de meci. Pe care îl puteţi vedea mai jos. În altă ordine de idei vă prezentăm caseta meciului la care, din nou, a asistat şi o inimoasă galerie rapidistă!

Sportul Câmpina – Rapid Bucureşti 1-5

Marcatori: Mitea x2, Stancu, Ţep x2

Oprea

Ioniță, Neagu, Costache, Panait

Stoica, Mitea, Stancu, Dumitru

Țep, Vucu 

Urmează un meci cu Carmen

Un video de la finalul meciului poate fi văzut mai jos. De menţionat este că Alex Petre şi Cătălin Bărbălău au fost învoiţi pentru acest meci, în timp ce Andrei Dovleac şi Costi Berechet sunt în continuare nerefăcuţi după accidentările suferite. Următorul meci amical va fi, cel mai probabil, Carmen – Rapid, pe 5 august. Vom reveni însă cu detalii de îndată ce lucrurile se vor definitiva.

Narcis Ioniţă a jucat fundaş dreapta

Un fapt inedit este acela că Narcis Ioniţă, al doilea golgheter al echipei în sezonul precedent, a jucat pe un post total neobişnuit. Numărul 7 cu peste 20 de goluri marcate a fost încercat pe postul de fundaş dreapta. Loc rămas vacant după ce de la echipă a plecat căpitanul Adrian Boian.

4 COMENTARII

  1. Incredibil ! Program de meci la un joc amical de ligi inferioare ! Si ce text despre Rapid, acolo unde majoritatea oamenilor sunt dinamovisti ! Respect!

  2. Ce gest frumos din partea gazdelor noastre de ieri, rar de tot în ziua de azi. Multumim Sportul Câmpina!

  3. Respect Sportul Câmpina
    Ca suporter rapidist nu pot decat sa ma bucur sa vad ca intr-un meci amical de ligi inferioare respectul pentru adversar este descris in programul de meci. Asta nu se vede pe nici-un stadion din Romania. Felicitari si multumesc din suflet si va raspundem la fel!!!
    Respect Sportul Câmpina