A schimbat Dan Tudorache planul? Anunţă şi sponsori

prosport
Dan Tudorache nu renunţă, conform ProSport

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit pentru Dolce Sport. „Eu voi merge în acest proiect, indiferent dacă voi avea susținerea AFC Rapid sau Mișcarea Feroviară. Am vrut să-i aduc pe toți la masă, să fie unitate. Bugetul nostru poate fi insuficient pentru înalta performanță. Caut sponsori încă de acum pentru viitori ani. Am găsit deja un sponsor, care oferă un buget considerabil unei echipe din Liga 1 acum. Când se va termina contractul, ni se va alătura nouă.”

Dan Tudorache vorbeşte şi despre investitorul din Qatar

„Dacă vine un investitor din Qatar, să vină, dar până acum nu s-a întâmplat asta. Eu aș vrea ca Rapid să rămână acolo unde s-a înființat. Voi solicita la Ministerul Finanțelor și baza ProRapid. Cred că am obținut deja și votul de care mai aveam nevoie în Consiliu. Putem da 17-18 milioane de euro către clubul Rapid, toate secțiile de sport. Vom investi și în infrastructură”, a spus Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Cu alte cuvinte, făcând un rezumat şi o interpretare ale vorbelor primarului, putem deduce că proiectul ar putea începe de la 0. Momentan acestea sunt informaţiile, rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

5 COMENTARII

  1. Daca niste idioti nu inteleg ca asta este ultima sansa a rapidului sa ramana in viata sa ii lasam in pace.
    Eu propun sa facem cum a facut olguta la craiova si sa jucam pe giulesti ,refacut, putem avea si un nume nou,gen Giulestina,si sa plecam de la ZERO.chiar si din liga 5.sa ii lasam pe manoliu,cfr miscare sa ii vedem ce mare scofala vor face ei fara sa aiba un euro in buzunar,ultima sansa este sa ne alaturam primariei,care nu in seamna psd sau pnl,si sa plecam la drum asa daca niste cretini asteapta sa primeasca bani de la primarie.

  2. Sper ca sponsorul ala care, acum, are contract cu o alta echipa, sa nu fie molaru , ca am auzit ca s-au vazut zilele astea.

  3. Cu 17 milioane de euro, Rapidul ar putea reveni unde era acum 30-40 de ani (ma refer la fotbal, handbal, volei, polo, atletism…). Dar sa asteptam faptele, asa cum zic fotbalistii ! Tare ma tem, insa, ca „mancatoriile” din interior vor pune iar bete in roate celor ce vor sa faca, totusi, ceva !

Comments are closed.