UEFA a luat o decizie istorică: a patra schimbare

UEFA
Masura istorica a UEFA!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Comitetul Executiv al UEFA a luat o decizie istorica! Va fi posibil ca o echipa sa faca o a patra schimbare in timpul unei partide daca aceasta ajunge in prelungiri! Motivul acestei decizii este legat de sanatatea sportivilor. Noua regula va fi implementata la urmatoarele turnee feminine si masculine de la Under 17 si Under 19. Inainte de a se decide implementarea ei si in competitiile seniorilor.

Alte măsuri UEFA

De asemenea, a fost respinsa masura ceruta de arbitri. Anume eliminarile temporare. A fost stabilitata si o lista cu criteriile pe care sa le indeplineasca orasele care gazduiesc o finala de cupa europeana. Dupa ce Cardiff, orasul care va gazdui finala Ligii Campionilor de sambata, s-a dovedit ca nu are suficiente hoteluri pentru un asemenea eveniment. UEFA va lansa si un nou cod de etica pentru liderii fotbalului europeana. Urmand sa nu mai existe nicio concesie.

Sursa: sport.ro