ŞOC! Plecare neaşteptată din Socios Rapid 1923

Socios Rapid 1923
Socios Rapid 1923

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

O veste deloc bună. Vă prezentăm mai jos ceea ce este, practic, o demisie. Una venită din partea unui om de nădejde din apropierea Rapidului. Alte comentarii nu facem, ci preferăm, ca şi până acum, să redăm transparent. Şi exact aşa cum sunt date postările celor de la Socios Rapid 1923. Fiindcă este principalul organism care ajută financiar Rapid! Şi ne dorim să credem că acest tip de rupturi se vor reconcilia, iar oamenii din jurul Rapidului vor fi şi mai puternici. Pentru că doar împreună, cei care au pornit la drum, pot face lucruri măreţe pe termen lung!

Conţinutul publicat pe pagina Socios Rapid 1923

Buna dragi Rapidisti,
Tin sa va anunt ca azi 13.06.2017 este ultima mea zi in calitate de presedinte (Racovita Florin) al Socios RAPID 1923. Cedez cu titlu gratuit postul meu de presedinte al acestei asociatii oricui doreste aceasta functie. Eu nu ma pot amesteca in jocuri de culise si murdare, atragand oamenii iubitori de Rapid si fara interese ascunse intr-o capcana. Sunt si voi ramane un om integru. Pe aceasta cale doresc sa va instintez ca nu am strans si nu am atins banii nici unui Rapidist, iar tot ce am facut personal in aceasta perioada a fost din propiile venituri. Nu doresc sa mi se inapoieze nici macar scuze.
Va doresc tot binele din lume si Hai Rapid!