Rapid trage cortina! Bilete la ultimul meci

Rapid
Rapid - Progresul Spartac II e ultimul meci al sezonului!

Rapidul joacă ultimul meci al sezonului! Rapid – Progresul Spartac II se dispută miercuri, 7 iunie, pe Giuleşti. De la ora 18:45. Chiar dacă băieţii noştri au garantată promovarea în liga a 4-a, partida este una a orgoliilor. AMFB a decis ca ocupantele aceloraşi locuri din fiecare serie să joace între ele pentru a stabili un clasament final. Astfel, dacă Rapid bate Progresul Spartac II, echipa lui Mihai Iosif va termina prima pe Bucureşti liga a 5-a! În tur a fost 2-2, motiv pentru care perspectivele sunt excelente.

Preţuri pentru Rapid – Progresul Spartac II

E important să fim alături de băieţii noştri! Motiv pentru care vă prezentăm, ca de obicei, în detaliu programul caselor de bilete şi preţurile lor. Unele identice ca şi la celelalte meciuri. Mai transmitem, ca de obicei, şi importanţa de a comanda bilete online. Dar şi un mesaj din partea conducerii Rapidului. Fiindcă există mereu binevoitori în preajma clubului care au grijă să ofere ei bilete. Aşadar, mai jos găsiţi motivele pentru care ar fi minunat să fim în număr cât mai mare miercuri, 7 iunie, de la ora 18:45 la partida Rapid – Progresul Spartac II!

Programul caselor de bilete este următorul:

– MARTI: 13:00 – 19:00,
– MIERCURI de la 12:00 – 20.00

Prețul biletelor este același ca si pana acum:
– Peluza si tribuna a 2-a: 5 lei;
– tribuna 0: 15 lei;
– tribuna oficiala: 20 lei;
– tribuna VIP: 50 lei
Copiii cu vârstă sub 16 ani au acces gratuit pe stadion

RECOMANDARE: VA RUGAM, ACHIZITIONATI BILETELE LA MECI DOAR DE LA CASA DE BILETE. IN NICIUN CAZ DE LA ALTI „BINEVOITORI” DIN JURUL STADIONULUI. IN PRIMUL RAND, RISCATI SA NU PUTETI INTRA LA MECI IAR IN AL DOILEA RAND ACEI BANI NU VOR AJUNGE LA ECHIPA. MULTUMIM!

Biletele mai pot fi achiziționate atat online de pe eventim.ro cat si de la partenerii Eventim: OMV, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ