ATLETISM / Medalie de aur pentru Bianca Anton

bianca anton
Bianca Anton a obţinut rezultate excelente

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

La Pitești au avut loc Campionatele Naționale de atletism la juniori II. Bianca Anton a avut o evoluție entuziasmantă, obținând medalia de aur la proba de 400 de metri, cu timpul de 55.67 secunde. De asemenea, Bianca Anton a devenit vicecampioană națională la 200 metri, cu timpul de 25.12 secunde. Ambele performanțe reprezintă personal best pentru atleta descoperită și pregătită la CS Rapid București, de Teodor Căprăroiu. Bianca a mai concurat, obținând o medalie de bronz, la proba de ștafeta 4X400 de metri. Însă pentru CSM București, club la care este a doua sa legitimare.

Bianca Anton, la campionatul mondial din Kenya

Grație timpului de la 400 de metri, Bianca Anton a realizat baremul de participare la Campionatele Europene de juniori I. Care vor avea loc la Grossetto, în Italia, în această vară. Înaintea întrecerii continentale pentru juniorii mari, Bianca Anton mai are un examen în această vacanță școlară. Urmând să participe la Campionatele Mondiale de juniori II, de la Nairobi, din Kenya. Pentru Balcaniada de juniori I, care va avea loc chiar în week-end la Pitești, Bianca a primit o telegramă de convocare la lotul național.

Robert Breahnă a luat bronz la 100 metri

Revenind la Campionatele Naționale de juniori II, să mai notăm și medalia de argint obținută de sprinterul Robert Breahnă la 100 metri, cu timpul de 10.95 secunde, el fiind proaspăt transferat la CS Rapid București.

Sursa: clubulrapid.ro