Marian Rada va antrena în Belgia! Mult succes!

Marian Rada
Marian Rada antrenează la Mounscron

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Marian Rada revine în fotbal și va fi antrenor secund la Mouscron, în prima ligă belgiană. Fost jucător și antrenor la Rapid, Rada îl va ajuta pe Mircea Rednic în noul sezon, urmând a reface echipa care a luat titlul în Giulești, în 2003, conform RAPID TV. Pentru Marian Rada, aceasta va fi prima experienţă în străinătate din întreaga sa carieră! Ca jucător, Marian Rada a evoluat doar pentru Autobuzul Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova.

Marian Rada a antrenat zeci de ani în Giuleşti!

În timp ce ca antrenor, cariera sa s-a legat, aproape în totalitate, de Rapid! A fost în destule rânduri principal sau măcar interimar, dar Rada a fost foarte mulţi ani şi secund. Inclusiv al lui Mircea Lucescu! În afara echipei din Giuleşti, el a mai pregătit, în sezonul 2015-2016 pe ACS Berceni. Rada a fost aproape nelipsit de la meciurile Rapidului, chiar şi în sezonul recent încheiat. Când echipa a evoluat în liga a 5-a. Eşalon pe care l-a câştigat! Mult succes în Belgia!

1 COMENTARIU