Liviu Dragnea, membru de onoare in Clubul Aristocratic Rapid

Un lucru mai putin cunoscut rapidistilor, este acela ca, inca din noiembrie 2013, domnul Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si conducatorul partidului aflat in acest moment la putere, este membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid.

Din pacate, onoranta distinctie primita de domnul Dragnea nu a putut impiedica sub nicio forma intrarea in faliment a societatii FC RAPID SA. Cea care, la data la care presedintele PSD primea calitatea de membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid, administra echipa de fotbal pe care o iubim cu totii.

Speram insa ca pe viitor, in masura care va putea, din postura de membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid, domnul Liviu Dragnea va ajuta la renasterea Rapidului.

Foto: paginadepolitica.ro

5 COMENTARII

 1. […] Dan Grigore îndeplinea, aşa cum era şi normal, funcţia de preşedinte de onoare al Clubului Aristocratic. În prezent, singurul nume greu care mai face parte din Clubul Aristocratic Rapid este cel al lui Liviu Dragnea. Acesta este unul dintre cei mai importanţi oameni politici din România în prezent, fiind preşedinte al Camerei Deputaţilor. Liviu Dragnea este membru onorific al CAR începând cu anul 2013, aspect despre care am mai scris şi aici. […]

 2. Unscribe ! Ce simplu ! Nu-i asa?
  Pentru ca „nu suportam”. E mai bine sa ne dam deoparte.
  Asa s-a dus Rapidul nostru. Asa nu l-am mai vrut pe Copos si ce-am pus in loc? Ce-am adus? Cine a venit?
  Puteti sa injurati cat vreti, dar asta este realitatea.
  P.S. Nu sunt un sustinator al lui Dragnea sau al partidului lui, la fel cum nu sunt de acord in totalitate cu ce a facut Copos la Rapid

 3. Serios?! Atat de umili, oportunisti și josnici sunteti să cereti ajutorul unui asemena specimen? Bine ca este doar parerea unui site și nu a intregii miscari rapidiste.
  Rapidul nu moare și nici nu sta la masa cu comuniștii. Treziti-va!