Lionel Messi putea ajunge la Real Madrid!

Lionel Messi
Lionel Messi alături de fostul portar al Rapidului, Urko Pardo

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Lionel Messi, unul dintre cei mari jucători din toate timpurile, împlinește, pe 24 iunie 2017, 30 de ani. Primul său agent, Horacio Gaggioli, a povestit pentru cotidianul Sport cum argentinianul putea să scrie istorie în tricoul rivalei Real Madrid. Ar fi fost, poate, mutarea care ar fi schimbat, definitiv, istoria fotbalului!

„Lionel Messi ar fi putut fi azi jucătorul Realului!”

”Am locuit în Barcelona pentru că circumstanțele m-au adus acolo. Astfel, l-am dus la teste la Barca, dar am fost foarte aproape să locuiesc în Madrid în acea perioadă. Dacă s-ar fi întâmplat asta, l-aș fi dus în probe la Real Madrid. Asta e viața, e vorba de circumstanțe. Azi, Messi ar fi putut fi jucătorul Realului. Familia lui a vrut să trăiască în Spania”, a spus Gaggioli.

Contract prelungit până în 2022!

Povestea reală însă rămâne cea de dragoste dintre Messi și Barcelona: micul Lionel a trecut testele, chiar dacă unii antrenori de la școala catalană au avut dubii, iar pe 14 decembrie 2000 a semnat primul contract. Actuala înţelegere dintre Lionel Messi şi FC Barcelona este valabilă până în 2018. Presa din Spania scrie că Messi va semna un nou contract cu Barcelona, valabil până în 2022 și va încasa 48,5 de milioane de euro anual, urmând să fi cel mai bine plătit jucător din lume.

30 de trofee a câștigat Messi alături de Barcelona. Leo are în palmares cinci ”Baloane de Aur”, 701 meciuri adunate, 565 de goluri, 231 de assist-uri, dar și 41 de hat-trick-uri.

583 de meciuri a jucat Lionel Messi pentru Barcelona, în toate competiţiile

507 goluri a înscris argentinianul pentru catalani