Invitati de seama la petrecerea de 94 ani

Dragnea
Liviu Dragnea a vorbit despre Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Asa cum deja stiti, duminica, 25 iunie, cu incepere de la ora 17:30, pe stadionul RAPID, va avea loc ceea ce, conform doamnei Vali Caciureac, poate fi ultima reprezentatie pe batranul nostru stadion, inainte de demolarea si de reconstructia sa.

Pe langa fostele glorii ale clubului, cum ar fi Leontin Toader, Florentin Radulescu, Stefan Nanu, Ion Ispas, Marian Grigore, Cristian Dulca, Florin Motroc, Nicolae Constantin, Adrian Iencsi, Mugur Bolohan, Valentin Negru, Valentin Badoi, Constantin Schumacher, Mugurel Buga, Mihai Iosif, Marius Maldarasanu, Cezar Zanfir, Jean Barbu, Rodin Voinea, Daniel Pancu, Iosif Damaschin, Fanel tira, Dumitru Tartau, Vasile Caciureac sau Marian Rada si actuali sportivi la CS RAPID, conform sptfm.ro , clubul a trimis invitatii si unor foarte cunoscuti suporteri sau simpatizanti ai Rapidului cum ar fi:

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid

Foto: paginadepolitica.ro

 

Traian Basescu, fostul presedinte al tarii si, de asemenea, fost ministru al transporturilor

Image result for traian basescu copos
Foto: sport.ro

Nicolae Vacaroiu, cunoscut suporter al Rapidului, inca de pe vremea cand era prim-ministru

Image result for nicolae vacaroiu rapid
Foto: editiespecialapress.ro

Biletele pot fi achizitionate de la casele stadionului RAPID pana duminica la ora 18:30 si costa 10 lei (intrare generala).

 

7 COMENTARII

  1. Nu îl considerăm noi. El chiar este membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid. Numai bine!

  2. Ati uitat sa amintiti un titlu al domnului Dragnea: acela de infractor dovedit si condamnat penal. Daca voi il mai considerati un membru de onoare al Clubului Aristocratic Rapid, sa va fie rusine, manjiti imaginea Rapidului si jigniti profund spiritul rapidului.

  3. RUSHINE,RUSHINE,RUSHINE!!!!Din momentul asta nu mai existati pt mine!!!!Rapidist,nu comunist pana la moarte!!!!

  4. Asa este,subscriu,unde au fost si ce au facut pentru Rapid ca sa evite situatia in care a ajuns ? Basescu a fost ministru transporturilor,primarul orasului,a ajutat cumva clubul cu ceva si nu stim noi ?

  5. Sunt de acord cu @Adrian. Foarte trist ca ne legam imaginea de astfel de politicieni. Si nu inteleg ce legatura au Basescu, Dragnea si Vacaroiu cu gloriile rapidului. Doar ca sunt politicieni? Asa am ajuns?

  6. Nici nu va inchipuiti cat de mult are de pierdut Rapid daca isi alatura imaginea sa de imaginea unor talhari ! Au nevoie de voturi ? Sa se duca langa caini sau langa oi, mereu au latrat sau behait (dupa caz) ca ar fi mai multi !

  7. Chiar așa am ajuns, noi rapidiștii, sa apelam la Dragnea, Basescu. 1. Unde au fost până acum. 2. Vorbim despre niște politicieni cu probleme!