De neimaginat! Michael Phelps se întrece cu un rechin!

Michael Phelps
Michael Phelps încearcă ceva nebunesc!

Omenirea e pe cale să vadă pentru prima dată o întrecere între un rechin și un om. Nu e vorba însă de orice om, ci de Michael Phelps. Multiplu campion olimpic la înot. Michael Phelps, de 23 de ori campion olimpic și deținătorul a 39 de recorduri mondiale, va concura împotriva marelui rechin alb. Se va întâmpla în „Săptămâna Rechinului”, un eveniment foarte popular din SUA.

Nu se cunosc toate datele cursei

Deocamdată nu sunt cunoscute detaliile cu privire la întrecerea lui Phelps cu cel mai eficient vânător de pe planetă. Dacă vor înota în același bazin sau simultan în bazine diferite, dar evenimentul ar urma să aibă loc pe 23 iulie, scrie Rolling Stone.

Michael Phelps este cel mai titrat olimpic

Sportivul a postat în urmă cu o săptămână o fotografie cu un rechin alb: „Am făcut ceea ce-mi doream dintotdeauna. Să fiu într-o cușcă și să mă scufund cu marele alb”Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, având în palmares 28 de medalii: 23 de aur, trei de argint şi două de bronz. Acestea au fost câştigate la patru ediţii ale JO: 2004, 2008, 2012 şi 2016!

Sursa: digi24.ro

 

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...