Dan Alexa a revenit pe teren! Şi s-a retras…

Dan Alexa
Dan Alexa s-a retras oficial

Dan Alexa, cel supranumit “Chirurgul”, s-a retras din activitatea de fotbalist în partida tur din barajul de promovare în eșalonul terț. Îmbrăcând tricoul Viitorului Caransebeș, echipa din orașul său natal. Împotriva Șurianului Sebeș, campioana județului Alba, care a câștigat cu 2-1 (0-0), în fieful gugulanilor. Titular și investit cu banderola de căpitan al gazdelor, actualul antrenor al Concordiei Chiajna a atras ca un magnet energiile în jurul său. În tribune au fost aproximativ 1400 de spectatori! Iar echipa din Caraș-Severin s-a mobilizat aparte, având în efectiv un asemenea fotbalist de calibru, un veritabil antrenor în teren.

Alexa: “Am vrut să fie acasă ultimul meu joc”

În vârstă de 37 de ani, Alexa a explicat de ce a revenit pe gazon după trei ani și jumătate. “Nu o să mai joc, acesta a fost ultimul meu joc. Unul foarte greu pentru că nu m-am antrenat. La Caransebeș am început fotbalul, aici l-am terminat. În acest oraș am copilărit, aici sunt părinții, pentru ei am venit să joc. Mi-a fost greu, dar mi-a fost și dor de fotbal. A fost o atmosferă superbă, un public numeros de care nu se bucură multe echipe în Liga 1, a declarat eroul zilei, vedeta fotbalului din Caransebeș, care a recunoscut superioritatea adversarilor. “Am întâlnit o echipă peste nivelul Ligii a IV-a. Îmi pare rău de rezultat, am făcut două greșeli personale și am primit acele goluri în câteva minute. În retur va fi foarte greu, Sebeșul are prima șansă, diferența făcându-se la capitolul fizic”, a conchis Alexa.

Cristi Bălaș l-a învins pe Dan Alexa

Adversar direct cu Alexa în zona mediană, Cristi Bălaș, cel care a mai depășit un baraj cu Performanța Ighiu în 2015, are meritul de a fi restabilit egalitatea rapid. La două minute după ce Șandru a deschis scorul. “Un gol ce a contat foarte mult în economia întâlnirii. Promovarea nu este încă jucată, trebuie să fim concentrați și în retur. S-a văzut experiența lui Alexa, un jucător ce a petrecut ani buni în Liga 1, practic a fost antrenorul din teren al adversarilor. Jocul tur l-am început mai greu, a existat trac. Avem mulți jucători ce n-au mai trăit un meci de baraj. Dar ne-am revenit după ce am fost conduși și am dominat actul secund. Dacă promovăm pregătim o surpriză! În privința modului cum vom sărbători, a spus fotbalistul ce va împlini 30 de ani în 26 iunie.

Sursa: ziarulunirea.ro

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!