Aşteptarea a luat sfârşit! Nou album RAPPA!

RAPPA
RAPPA a lansat un nou album

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

„Secretul” este noul album al lui RAPPA! Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti rapidişti a lansat pe 1 iunie 2017 albumul ce conţine 10 piese. După cum urmează:

Cum poţi intra în posesia noului album RAPPA!

Precedentul album semnat de artist apăruse în decembrie 2015. Este vorba despre „Oximoron”. Cei interesaţi să asculte piesele de mai sus o pot face accesând canalul de Youtube. Mai mult, pentru cei care vor o amintire unică, anume lucrarea în format fizic, pot face comanda aici: www.rappa-shop.com. Vă garantăm că merită ascultată fiecare piesă de zeci de ori! Iar pentru a fi şi mai convingătoare marea lansare, vă oferim şi mesajul pe care RAPPA ni-l transmite o dată cu ea!

Mesajul ce a însoţit „Secretul”

Salutare! Vă scriu după mult timp, nici nu știu cum să mă adresez, întrucât n-am mai comunicat cu voi decât sporadic, de aproape un an… Vă prezint noul meu album, „Secretul”, cu promisiunea că, de astăzi, voi fi mai prezent în relația pe care am consolidat-o în timp. Recomand ascultarea integrală a albumului, cu repetări, înainte de a concluziona. De producţia materialului este responsabil Idu Andrei.