Adrian Iencsi va fi antrenor la CS U Craiova

prosport
Adrian Iencsi va fi antrenor principal la Dunarea Calarasi conform ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După ce Gigi Mulţescu a anunţat că nu va mai continua la Craiova, numirea italianului Devis Mangia a fost considerată o mare surpriză. La fel de mare, dacă nu şi mai şi este acum numele principalului său secund. Fostul căpitan al Rapidului, Adrian Iencsi. Fostul selecţioner al Italiei U21 l-a ales pe Iencsi dintr-o listă de cinci antrenori români care i-a fost oferită.

A fost principal în liga a treia la Unirea Jucu

„Este un antrenor foarte dedicat, prea dedicat uneori. Are suficientă experienţă, cunoaşte fotbalul românesc… Chiar îi poate fi de ajutor lui Mangia”, sunt vorbele celor care au susţinut numirea lui Iencsi în echipa italianului Mangia. Chiar dacă încă nu au parafat o înţelegere, cele două părţi au ajuns la un numitor comun. Şi este aşteptată sosirea în Craiova a lui Mangia pentru a se definitiva totul. Iencsi (42 de ani) a avut o jumătate de an foarte bună în Liga 3, la Jucu. După ce campionatul l-a început la Foresta Fălticeni, de unde a plecat pentru că erau mai mulţi jucători care strâmbau din nas. La nivelul de disciplină impus. Iar parcursul ulterior al Forestei şi tot ce s-a întâmplat acolo au demonstrat că Iencsi a fost cel care a avut dreptate.

Iencsi era în copii/">copilărie fan Craiova

Fostul căpitan al Rapidului a disputat peste 200 de jocuri pentru echipa din Giuleşti, pentru care a marcat de 24 de ori în Liga 1. A mai jucat la Ceahlăul, Spartak Moscova, Apollon, Austria Kapfenberg, Concordia Chiajna şi ASA Tg Mureş. Întâmplător sau nu, în urmă cu cinci ani, Iencsi declara la Sport Total FM că a ţinut cu Craiova: „Eu am ţinut de mic cu Craiova! Probabil că mi-au plăcut mereu echipele cu susţinători mulţi şi frumoşi”.

Sursa: digisport.ro

3 COMENTARII

  1. Mă bucur f tare ptr Adrian că se ține ”în priză” cu fotbalul. Îi urez și doresc baftă. Nu este ușor.