Zvonul care a impartit Rapidistii in doua

Zvonul ca FC Voluntari isi va schimba denumirea in RAPID, va cumpara marca si palmaresul, a impartit Rapidistii in doua tabere. Una PRO-VOLUNTARI, ALTA PRO-AFC RAPID, in referendumul rapidistilor, in care va puteti spune in continuare parerea AICI.

Nu o sa dezbatem subiectul prea mult, pentru ca nu ne place sa discutam prea mult pe supozitii, insa, cum ne preocupa subiectul la fel de mult ca pe orice rapidist, nu putem sa nu ne punem cateva intrebari, doua, nu mai mult:

  1. De ce nu s-a asteptat licitatia si s-a dat in presa acest subiect?

Nu de alta, dar Jean Valvis, in momentul in care a cumparat izvorul a carei apa o vinde astazi in toata lumea sub brandul de Aqua Carpatica, nu s-a aratat deloc interesat, ci a trimis oameni care sa negocieze in numele lui, pentru ca altfel pretul ar fi crescut semnificativ. In momentul in care Voluntari isi manifesta intentia de a participa la licitatie, spunandu-si din start planul, va atrage la licitatie oameni care vor dori sa cumpere emblemele doar pentru a le vinde mai departe, mai ales daca se poate ca orice echipa sa-si schimbe numele si sa-si pastreze locul in Liga 1. Nu excludem ca si alte echipe sa fie de-acum interesate de acest lucru: Juventus, Chiajna, si, de ce nu, Botosani, Iasi si asa mai departe (daca tot discutam pe zvonuri, de ce nu ne-am gandi si la acest lucru?!).

2. De ce NIMENI, nu cere LICHIDATORULUI JUDICIAR sa prezinte DOVADA din care sa reiasa fara drept de apel ca societatea falimentara detine PALMARESUL din 1923 pana in prezent si ca acesta urmeaza sa fie scos la licitatie?! (INTRE TIMP S-A GASIT CINEVA SA-L INTREBE! CLICK PENTRU RASPUNS)

Intrebarea aceasta am adresat-o de foarte multe ori pe acest site, dar a ramas fara raspuns. De ce? Probabil pentru ca nimanui nu-i pasa. Poate ca Mihai Mironica, oricat de mult nu l-am suporta noi, are dreptate atunci cand spune ca „Fotbalul romanesc a inventat licitatia pentru nimic” (Detalii AICI).

Sigur, lista cu intrebari e mult mai lunga, incertitudinile sunt in continuare foarte multe, poate ca lucrurile se vor lamuri, poate ca nu, cert e un lucru: RAPID ARE MECI CU ASALT, la capatul caruia poate promova matematic in Liga 4! Vom reveni cu detalii!

PS: Parerea noastra despre cum credem ca se poate rezolva totul astfel incat toata lumea sa fie multumita am spus-o AICI

 

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!

3 COMENTARII

  1. De ce să avem o echipă cu tradiţie şi care adună în jurul ei pe majoritatea celor care nu suferă „caschetele”, echipele departamentale pe care, cu sau fără voia noastră, toţi le finanţăm? Mai bine revenim la vremurile anei pauker când instituţiile de forţă aveau nevoie să nu fie profund urâte de întreaga populaţie. Aşa cum şi CSM face imaginea amărâtei noastre primar mai acceptabilă.
    Hai să facem ce ştim mai bine (lucru demonstrat elocvent de pe vremea criminalului ion illiescu): toţi fluturii kgb să ne unim, ca pe vremuri ploretarii și să compromitem orice tendinţă ca lucrurile să funcţioneze natural şi eficient în această ţară. Şi asta doar pentru că aceşti fluturi sunt aşa de proşti, încât nu pot decât să strice orice alţii încearcă să construiască. Cum vedeţi tiriplicul din armată, plătit de noi toţi, care a găsit ceva chichiţe şi atacă un club privat, care, din punct de vedere financiar, este cel mai sănătos din ţară? Unde mai pui că nu foloseşte banii celor care nu sunt de acord cu nimic în legătură cu acele „cașchete”. La un nivel mult mai distructiv, aşa a făcut şi criminalul ion ilici minerescu când, după ce nu era sigur că ne-a compromis suficient după prima mineriadă, a organizat-o pe a doua care ne-a compromis pe plan internaţional şi ne-a menţinut ca remorcă sovietică pentru încă aproape douăzeci de ani.

  2. Buna ziua,
    Dupa cate observi, mesajul tau apare, deci esti intr-o grava eroare. Nu mai permitem publicarea mesajelor prin facebook din cauza faptului modulul respectiv da foarte multe erori si nu ne permitem sa ne trezim ca site-ul pica. Numai bine!

  3. Buna ziua , niciodata numi inchipuiam ca pe acest sait se va pune pumnul in gura celor care isi expun ideeile parerile despre ceea ce se intimpla acum cu RAPIDUL NOSTRU .daca adevarul deranjeaza este GRAV .Am 48 de ani decind iubesc TOT CEEA CE INSEAMNA RAPID dar niciodata repet niciodata nici inainte de 1989 nu am tacut .nu o voi face nici acum .

Comments are closed.