UPDATE / Bilete la meciul Asalt – Rapid

Asalt - Rapid
Asalt - Rapid se joacă duminică de la 11

UPDATE / Cei de la AFC Asalt au dat urmatorul comunicat:

Pentru urmatorul meci al carei gazda suntem in data de 14.05.2017, ora 11:00, teren Electromagnetica, conducerea AFC ASALT a decis:

Avand la baza principiul reciprocitatii, oferim:
-20 de invitatii la tribuna oficiala reprezentantilor clubului AFC RAPID
-300 de bilete la pretul de 20 de lei/buc la peluza, ce vor putea fi procurate la casa de bilete de la intrarea in stadion in ziua meciului incepand cu ora 09:30!

Pentru asigurarea unui climat de siguranta s-a decis:
– INTERZIS accesul in incinta bazei sportive cu bauturi alcoolice;
– INTERZIS accesul suporterilor aflati in stare de ebrietate sau sub influenta substantelor halucinogene;
– INTERZIS accesul cu petarde sau fumigene;

Speram intr-un joc frumos, fie ca cel mai bun sa castige!

Nota: Protocolul initial recomanda procurarea biletelor, pe baza de lista, prin intermediul Socios Rapid 1923.


Deocamdată, situaţia acestora este ambiguă. Cert este că vor fi 300 de bilete pentru meciul Asalt – Rapid care se va juca duminică, 14 mai, de la ora 11. Pe stadionul Electromagnetica din strada Veseliei, Rahova. Unde juca Rapid II acum ceva ani. Conform informaţiilor 1923.ro, preţul unui tichet ar fi de 20 lei. Cum încă nu e nimic oficial, vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei pentru a şti ce se întâmplă în timp real.

300 de bilete pentru Asalt – Rapid

Singurul fapt cert e că suporterii rapidişti se pot trece pe o listă, la Socios Rapid 1923. Conform postării de pe această pagină de Facebook, este foarte important ca ei să trimită mesaje private cu numărul de bilete dorite pentru ca solicitările să fie centralizate. Şi, probabil, pentru a avea întâietate faţă de doritorii din ultimul moment. Totuşi, 300 de bilete nu sunt un număr foarte mare, comparativ cu asistenţa obişnuită la meciurile Rapidului!

Vom reveni cu amănunte despre biletele la Asalt – Rapid!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

10 COMENTARII

  1. Ma gandesc ca si „patronul” Afc Rapid ar trebui sa bage niste bani in echipa asta si pe urma sa faca diferente de pret intre peluza si tribuna II. Este foarte frumoasa initiativa Socios, dar sunt curios ce perspective financiare avem de a reveni in liga 1, chiar si liga 2. Uitati-va la Poli, echipa suporterilor, liga 2 este maximum pentru puterea lor financiara. Macar de am ajunge noi in liga 2, desi nu vreau sa ma gandesc ce va fi in liga IV fara bani si cu acest lot (talentat ce-i drept, dar e alt nivel la liga IV si daca nu ma insel din liga IV in liga III promoveaza doar o echipa).

  2. Hai sa fim seriosi: oamenii organizeaza un meci si fixeaza pretul biletelui, ce atatea discutii ?! Ma gandesc ca si pe Giulesti ar trebui facuta o diferenta de pret intre tribuna II si peluza !

  3. Domnul Stefan, eu sunt un suporter al fotbalului..am analizat din ambele parti. Nu iau apararea asaltului si nici rapidului. Din punctul meu de vedere, daca vrei sa iti vezi echipa favorita jucand platesti si 50 lei la peluza. Aceasta echipa asalt, nu baga mana in buzunar nimanui. Vrei sa vezi pe viu, platesti, nu vrei sa vezi pe viu…cauti site-uri! Si tot asa…asta-i Romania!

  4. Da, ma refeream la partidele din deplasare este gratis, au conditii europene pentru 20 ron? Ar trebui sa afle si lumea fotbalului ca aceasta panarama de club numita Asalt pune pret la bilet mai mare ca la liga 1, nu suntem aparati nici la liga V si suntem vanati de toti taranoii din seria noastra…ma refer la tot…la bilete , la intrari criminale..la amfb

  5. Am inteles, totusi daca aveti posibilitatea ar fi interesant sa afle si mass-media ca sa publice stirea, ca in Romania este posibil ca un bilet la un meci din liga 5 desfasurat pe un coclau asa numit „teren” poate sa coste 20 RON, in timp ce la meciurile decisive la titlu din liga 1 din aceeasi tara biletele la peluza costa 15 RON, 25 RON. Poate ar trebui sa afle si lumea fotbalului ce fel de „club” este ASALT.

  6. Pe ce baza este pretul unui bilet 20 ron? Parca era gratis in liga 5 din moment ce se joaca pe coclauri..daca asta va fi pretul conducerea Afc Rapid nu sesiseaza amfb, frf ,etc asupra acestui pret?

Comments are closed.