SUPER AMICAL! Ludogoreţ Razgrad – Rapid Bucureşti

Rapid
Rapid a jucat cu Ludogoreţ

Din start trebuie să spunem că meciul a fost jucat de Rapid 2001, grupa de juniori care a ieşit recent campioană municipală. Împotriva juniorilor celor de la Ludogoreţ Razgrad. Scorul a fost 5-2 pentru bulgari, după 2-0 la pauză. Însă condiţiile de la cele două cluburi nu pot suporta vreo comparaţie în acest moment. Fiindcă Ludogoreţ are una dintre cele mai tari academii juvenile din partea de est a Europei la ora actuală. În timp ce la Rapid, aşa cum am mai spus, totul se face strict pe bază de pasiune şi iubire faţă de vişiniu!

În România, Rapid 2001 a bătut tot!

Scopul acestui material este redarea unei galerii foto superbe cu jucătorii lui Mihai Iosif. Care au avut un meci de gală la o săptămână şi cinci zile de la momentul în care au bătut cu 2-0 LPS Mircea Eliade, pe Laromet, şi au ieşit campioni pe Bucureşti-Ilfov. În faţa unor echipe precum Concordia Chiajna, Juventus Bucureşti, CS Dinamo sau Progresul Spartac. Formaţii care oferă oricum condiţii superioare. Lunile trecute juniorii lui Miţă au învins inclusiv FC Voluntari, care joacă la Elită, eşalonul suprem al juniorilo. A fost 1-0 într-un amical. În faţa unui adversar pe hârtie superior.

Amical de gală cu o forţă a Estului

Acum a venit rândul unui meci de gală. Cu Ludogoreţ Razgrad, echipă de juniori a unui club care domină fără drept de apel de vreo cinci ani fotbalul din Bulgaria! Şi pentru că alte cuvinte ar fi de prisos, vă prezentăm mai jos caseta tehnică a partidei dintre vecinii de la sud de Dunăre şi Rapid 2001. Fiindcă acesta este un meci ce trebuie să rămână în istoria celor 20 de puşti pe care Mihai Iosif îi are sub comandă. Şi care se arată a fi un nucleu extrem de puternic pentru ceea ce va urma pentru Rapid! Apoi, bucuraţi-vă de galeria foto!

Ludogoreţ Razgrad – Rapid Bucureşti 5-2 (2-0)

Marcatori Rapid: Dop, Niţu

Rapid: Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Bordei, Lupaşcu – Amet, Andreianu, Iosif, Chitacu – Niţu, A. Dumitrescu

Au mai jucat: Dop, Ţoia, Ionescu, Chiru, Costache, Jianu