Si Real Madrid vrea palmaresul si marca Rapidului

Zinedine Zidane a intrerupt antrenamentul Realului din aceasta dimineata, a pus mana pe telefon si a sunat la o importanta publicatie din Madrid:

„Buna ziua, va anunt ca incepand de astazi, impreuna cu presedintele, stafful si intreg lotul de jucatori, am hotarat sa ne inscriem la licitatie pentru palmaresul si marca Rapidului. Ne dorim sa fim ca Rapid Viena, printre putinele echipe care au castigat titlul in doua tari diferite si suntem siguri ca fanii nostri vor continua sa strige ca si pana acum: <<Hai Rapidul, Hai Realul!>>, a declarat antrenorul echipei care momentan se numeste Real Madrid. De ce momentan? Tot Zidane a lamurit problema: „Dupa ce vom castiga licitatia ne vom consulta cu fanii si vom propune sa ne numim Real Giulesti!”

Ce va fi ramane de vazut! Din pacate insa, atat pentru Zinedine Zidane, cat si pentru toti care cred ca palmaresul Rapidului se poate cumpara pe taraba, la strigare, cine da mai mult, atat acest articol, cat si orice subiect legat de aceasta tema, ramane un simplu pamflet ce trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. Rapid a devenit o marcă tentantă pentru tot felul de şmecherași. Sunt convins că majoritatea celor cinci care au creat câte un alt club Rapid mai mic n-au avut în minte decât ce au avut şi escrocii care s-au perindat pe-acolo în postură de patroni.
    Stimați suporteri adevăraţi (adică aceia cărora nu banii le apar în minte când văd culorile vişinii) ai acestui club vă sugerez să susţinem gruparea care va aduna in jurul său majoritatea numelor importante de rapidişti, de la legende, la contemporanii Șumudică şi Pancu. Ei vor fi capabili, sper, să vadă ansamblul situaţiei şi să decidă în favoarea spiritului echipei care se lupta cu echipele „cașchetelor” (dinamo şi steaua) create de camarila criminalilor anei pauker.
    Va trebui să ne dăm seama că, mai devreme sau mai târziu, tot banul va decide. Priviți cu tristețe cum kgb-ul face pe grozavul pentru că deţine Chelsea, un club care a câştigat Premier League după un sezon cu cele mai scandaloase arbitraje, chiar mai bine orchestrate decât pe vremea lui Sir Alex. Arbitrii ăia au şi ei familii, iar ruşii nu se pot dezice, sunt cele mai mari jigodii ale istoriei unei civilizaţii din care ei n-au făcut niciodată parte.