Rapid

Rapid, promovare în zi de mare sărbătoare!

Cu toate că oficializarea promovării pentru Rapid nu e decât o chestiune de timp, apropierea momentului trasnformă sângele vişiniu din vene într-o lavă incandescentă. Nimic nu mai poate sta în calea Rapidului şi totuşi suntem atât de obişnuiţi cu suferinţa încât suflăm şi în sana. VK Soccer e o echipă fără miză, cu conducere rapidistă, dar şi cu nişte stelişti infiltraţi. Precum Stan sau Iordănescu. Iar foaia de arbitraj nu arată bine deloc la pauză, fiindcă pixul tocit al centralului a notat câte un gol în dreptul fiecărei echipe. Bărbălău devine golgheter cu 21 de reuşite, printr-o exceuţie de atacant pur-sânge, dar balanţa se echilibrează până la ora 13:00. Adică atunci când vine pauza unui meci început cu 15 minute întârziere. Ca la liga a 5-a, fără explicaţii, doar cu constatări.

Vreme numai bună de… promovare!

Norii fini înfrânează puţin câteva raze de soare ameninţător de dogoritoare. Chiar dacă ne aflăm în miezul zilei, încă e bine. Vântul bate uşor, iar dacă ai o şapcă pe ochi chiar te poţi bucura din plin de tot ce se întâmplă. De la tribuna a doua, întprcând capul spre stânga, observi nişte urme ciudate pe gazon. O fi altă ciupercă ce a atacat vegetaţia… Din păcate deasupra gardurilor de plexiglas ce separă terenul de tribune atmosfera nu este una excepţională. În sensul că numărăm până într-o mie de oameni. Cam cu 500 mai puţin decât de obicei. E totuşi Sărbătoarea Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, una extrem de potrivită pentru a petrece în familie. Să lăsăm scuzele şi până la urmă să ne bucurăm alături de cei care sunt prezenţi la datorie!

Două sclipiri ale lui Dovleac fac diferenţa pentru Rapid

Printre picături de îngrijorare, repriza a doua e aşteptată. La 1-1 suntem aproape matematic promovaţi. Exceptând posibilitatea să ne bată Dobroeşti cu 8-0… Doar că ar fi tare păcate, după un sezon fulminant în care am condus să rămânem în spatele celor de la Asalt. Oare ce va fi în repriza a doua? Răspunsul nu se lasă mult aşteptat, pentru că Andrei Dovleac finalizează cu şut la colţul scurt o fază caracteristică şi tot el îi pasează ideal lui Bărbălău. Dublă pentru ultimul şi 3-1. Nimic nu mai poate încetini ritmul în care toba bate! Cântecele sunt în concordanţă cu ritmul de joc al Rapidului. Trenurile care trec prin spatele tribunei a doua fac zgomot ca în vremurile bune, salutând o performanţă ce se apropie. Şi pentru că totul nu putea fi perfect fără o operă de artă, responsabilul de serviciu este Robert Croitoru.

Croitoru ca Ramos

Mijlocaşul cu numărul 7 îl lobează pe portar elegant din lateral şi închide meciul definitiv, nu înainte de a face un semn asemănător lui Sergio Ramos. Rapid spulberă tot în drum spre liga a 4-a, iar finalul se prelungeşte cu mult după ultimul fluier. Câteva sute de fani sărbătoresc alături de băieţii aflaţi în faţa galeriei, alături de care cântă. Berechet şi Brăileanu sunt oamenii zilei. Că doar ei sunt Constantinii din lotul lui Mihai Iosif. Iată cum într-o zi de mare sărbătoare Rapid obţine promovarea în liga a 4-a. Mulţi ar spune că nu este o performanţă. Noi însă vă garantăm că ştim absolut tot ce s-a întâmplat în ultimul an la această echipă. Iar rezultatul raportat la condiţii reprezintă o importantă descătuşare de forţă. Rapid trăieşte şi sperăm să fie şi mai puternică în liga a 4-a!

Sursa foto: Paul Urian

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Avram Constantin
Avram Constantin
5 years ago

In sfârșit a răsărit soarele și in Giulești!!!Bravo băieți tineti-o tot așa!

Niculae Tudose
Niculae Tudose
5 years ago

Felicitari copiii….! Hai Rapid !

Back to top button
2
0
Tu ce părere ai? Lasă un comentariu și hai sa vorbimx
()
x