Fostul rapidist Claudiu Herea a dinamitat UTA!

prosport herea
Claudiu Herea a detonat bomba!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

UTA Bătrâna Doamnă pierde surprinzător pe teren propriu, scrie ProSport! După un nou meci slab şi îşi ia, cel mai probabil, adio de la promovarea directă. Penultima clasată, CS Baloteşti, a defilat la Şiria, în partida din etapa a 36-a. Învingând echipa din Arad cu 2-1. Diferenţa putea fi mult mai mare. Cu un punct câştigat duminică, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe promovează matematic de pe locul 2. Ilfovenii au înscris cele două goluri prin Claudiu Herea, în minutul 44, din penalty, şi în 57. Tot el a mai înscris o dată în minutul 69, însă reuşita i-a fost anulată eronat pentru offside.

UTA, penalty refuzat, conform ProSport

Adrian Petre a redus din diferenţă în minutul 84, după ce Flămânzeanu l-a faultat în careu pe Curtuiuş. Cei doi jucători au mai avut apoi, în minutul 89, încă un duel controversat în careu, arădenii trebuind să primească încă o lovitură de pedeapsă. UTA rămâne cu 65 de puncte, cu două mai puţin faţă de Sepsi. Care duminică poate promova cu un egal la Snagov, pe terenul ultimei clasate. Arădenii mai au un singur meci, cu Chindia, în timp ce Sepsi mai are două, cu Metalul şi CS Mioveni. CS Baloteşti acumulează 36 de puncte şi se menţine pe locul 15, penultimul.

UTA eliminată, bucuria fraţilor timişoreni!

Cum UTA Arad este rivala de moarte a ASU Poli Timişoara, echipa a cărei suporteri sunt înfrăţiţi cu ai Rapidului, este clar că acest rezultat aduce bucurie şi pentru rapidişti! Poate fi, în schimb, o pierdere pentru fotbalul românesc. Având în vedere importanţa istorică a UTA datorată celor şase titluri câştigate!

Sursa: liga2.ro