Promovarea se obţine în Giuleşti! Rapid joacă duminică!

Pancu
Pancu, Iencsi si Nico pe Giulesti

Înfrângerea 1-2 cu Asalt a privat Rapid de promovarea matematică. Nu e nimic, pentru că aşa aceasta se poate obţine pe Giuleşti! Rapid are meci duminică, 21 mai, de la ora 12:00, cu VK Soccer! Data şi ora sunt, momentan, bătute în cuie. Rapid are nevoie de un punct pentru a fi matematic în liga a 4-a. Şi având în vedere că toate meciurile jucate până acum pe Giuleşti au fost câştigate, totul pare o formalitate. Ar fi minunat ca băieţii lui Mihai Iosif să sărbătorească alături de suporteri promovarea! Este un motiv extrem de întemeiat să fim mai mulţi ca niciodată în acest sezon pe Giuleşti!!!

Să sărbătorim pe Giuleşti!

Când?! Aşa cum am mai spus, duminică, 21 mai, de la ora 12:00, cu VK Soccer, pe Giuleşti. Mai fumos ar fi să batem! Suntem chiar aproape siguri că băieţii vor obţine un succes. Şi încă două în ultimele două etape, pentru a-şi asigura de pe primul loc. Merită şi pot face asta! Fiindcă sunt, de departe, cea mai bună echipă din liga a 5-a! Hai la meci cu toţii, să îi purtăm spre victorie în faţa echipei pe care au bătut-o de trei ori până acum în acest sezon. Cu 8-1, 3-0 şi 2-0! Rapid trăieşte!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

4 COMENTARII

  1. Pai a spus deja lichidatorul judiciar ca palmaresul este o himera si nimeni nu poate demonstra ca il detine! Totul tine de continuitate. Asa cum FC RAPID SA a fost continuatorul sportiv al AFC RAPID, exact asa AFC RAPID este continuatorul sportiv al FC RAPID SA. Pentru alte aspecte juridice mergeti la tribunal sau consultati un avocat! Pe noi ne intereseaza mai mult ce se intampla pe stadion!

  2. Cat oare vom mai sta in incertitudinea asta? Coruptia, o stie toata lumea , dar nu se vede concret, palmaresul Giulestinei, e discutat de toti , dar concret nu face nimeni nimic sa il arate…. . Am ajuns vai de noi. Ne imbatam cu apa rece , ca niste copii, minunati dealtfel, sunt continuatorii Rapidului. Pacat. Mare pacat.

  3. Si in liga a 4-a ce ne facem? Or fi băieții inimoși, dar ne trebuie un plus de valoare ca sa putem promova an de an! Si mai e si datoria clubului…

Comments are closed.