Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului cu VK Soccer

Mihai Iosif
Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului

Antrenorul formației AFC Rapid, Mihai Iosif, a declarat la finalul partidei cu VK Soccer că a reușit împreună cu jucătorii și suporterii să mențină viu spiritul clubului giuleștean! De menţionat este că Mihai Iosif a reuşit şi cu grupa de juniori pe care o conduce, 2001, să câştige titlul municipal în acest sezon!

Mihai Iosif: „E nevoie de câţiva jucători cu experienţă”

„Primul pas l-am făcut, am promovat. Poate a părut ușor, dar a fost extraordinar de greu! Ţinând cont și de problemele cu care ne-am confruntat în acest sezon. Obiectivul meu a fost să promovez echipa în Liga a IV-a și l-am îndeplit. Este nevoie de întăriri pentru Liga a IV-a, normal. Măcar de câțiva jucători cu experiență. Dar la Rapid nu poți să joci dacă nu pui și suflet. Datoria noastră a fost să menținem acest spirit viu împreună cu jucătorii și acești suporteri minunați și mă bucur că am reușit”, a afirmat Iosif, conform digisport.ro.

4 COMENTARII

  1. Felicitari . Ati dovedit CA AVETI CARACTER si ca sunteti UN ADEVARAT RAPIDIST,cum putini au ramas dupa COLAPS. Inca o data FELICITARI pentru promovare si pentru CARACTER.