FINAL / Asalt – RAPID 2-1. Infrangere dureroasa pentru visinii

rapid
Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Din pacate Rapid pierde partida de astazi, iar pentru promovarea matematica in esalonul superior mai avem nevoie sa asteptam putin. Pentru Rapid a marcat Braileanu. Mergem mai departe FARA MOFTURI!

Rapid: Oprea – Boian (Ursescu), Costache, Cocu, Manole – Croitoru, Stancu, Mitea (Brăileanu), Dovleac – Petre (Berechet), Bărbălău

UPDATE / Dupa o perioada in care a fost accidentat, Costi Berechet a revenit pe teren!

Rapid poate promova matematic daca va obtine cel putin un punct in confruntarea cu Asalt. Mihai Iosif a inceput in urmatoarea formula:

9 COMENTARII

 1. Eu cred ca ar fi bine pt. toata suflarea Rapidista sa zica DA la proiectul Voluntari asta e singura sansa de a vedea Rapiduletul inapoi in linga 1 , va rog trezitiva la realitate.

 2. Rolul sondajul a fost sa ne dam seama cat de multa lume prefera pielea ursului din padure si pentru a sti ce trebuie sa facem pe viitor. In mare parte ne-am lamurit!

 3. Data viitoare scrie Rapid cu R mare! E vorba de respect!
  Acum ca sa iti raspund la intrebare, exista posibilitatea ca Rapidul sa joace in Liga 1, cum la fel exista si posibilitatea ca Rapid sa nu mai existe deloc!Un lucru e cert: GATA CU MOFTURILE SI CU MANDRIA DE A FI RAPIDIST FARA SA FACI NIMIC!

 4. Citez si eu din ce citesc, iar site-ul 1923.ro chiar a făcut un sondaj pe această temă !

 5. nenea admin să ne spună și nouă câți ani trebuie să ai, ca să ai șanse reale să vezi rapidul în prima divizie..
  am crezut că rapidul va avea echipă cu o treaptă valorică în plus față de divizia unde prestează și, cu medicamente luate conștiincios dar și cu ceva noroc, mai apucăm și noi, ăștia care suntem purtători de amintiri.
  adică un 5×1=5 ani
  sau hai un 5×1,4=7 ani – poate mai apucăm, cei pt. care n-a fluierat arbitrul și nu suntem ajunși într-o stare de bucurie continuă.
  așa că asta e problema, cu cinciul – se pare că-l vom înmulți cu mult mai mult decât puterea noastră, a celor cu amintiri.

 6. Cu scuzele de rigoare, dar ce proiect are Voluntariul? Ca noi n-am vazut pana acum ABSOLUT NIMIC concret in afara de INTENTIA DE A CERE APROBARE PENTRU MANIFESTAREA INTENTIEI DE A PARTICIPA LA O LICITATIE LA CARE NU STIE NIMENI CE VA FI VANDUT!

 7. Dupa cum se vede, e greu si in liga V ! Cu atat mai mult e viabil proiectul Voluntari !