FINAL / Asalt – RAPID 2-1

rapid
Rapid

Din pacate Rapid pierde partida de astazi, iar pentru promovarea matematica in esalonul superior mai avem nevoie sa asteptam putin. Pentru Rapid a marcat Braileanu. Mergem mai departe FARA MOFTURI!

Rapid: Oprea – Boian (Ursescu), Costache, Cocu, Manole – Croitoru, Stancu, Mitea (Brăileanu), Dovleac – Petre (Berechet), Bărbălău

UPDATE / Dupa o perioada in care a fost accidentat, Costi Berechet a revenit pe teren!

Rapid poate promova matematic daca va obtine cel putin un punct in confruntarea cu Asalt. Mihai Iosif a inceput in urmatoarea formula:

9 COMENTARII

 1. nenea admin să ne spună și nouă câți ani trebuie să ai, ca să ai șanse reale să vezi rapidul în prima divizie..
  am crezut că rapidul va avea echipă cu o treaptă valorică în plus față de divizia unde prestează și, cu medicamente luate conștiincios dar și cu ceva noroc, mai apucăm și noi, ăștia care suntem purtători de amintiri.
  adică un 5×1=5 ani
  sau hai un 5×1,4=7 ani – poate mai apucăm, cei pt. care n-a fluierat arbitrul și nu suntem ajunși într-o stare de bucurie continuă.
  așa că asta e problema, cu cinciul – se pare că-l vom înmulți cu mult mai mult decât puterea noastră, a celor cu amintiri.

  • Data viitoare scrie Rapid cu R mare! E vorba de respect!
   Acum ca sa iti raspund la intrebare, exista posibilitatea ca Rapidul sa joace in Liga 1, cum la fel exista si posibilitatea ca Rapid sa nu mai existe deloc!Un lucru e cert: GATA CU MOFTURILE SI CU MANDRIA DE A FI RAPIDIST FARA SA FACI NIMIC!