Ghinion incredibil pentru Dan Alexa!

Dan Alexa
Dan Alexa, meci incredibil

Dan Alexa are un ghinion teribil la Concordia Chiajna! Echipa sa a fost învinsă de Pandurii Târgu Jiu la capătul unui meci interzis cardiacilor! Oltenii au câştigat cu 3-2, dar desfăşurarea ostilităţilor a fost ireală. Ovidiu Herea, fostul decar de la Rapid, a deschis scorul repede pentru Chiajna şi nimic nu părea să anunţe ce se va întâmpla. După pauză gazdele au întors scorul. Concordia a egalat iar în minutul 90, în minutul 90+2 a ratat o ocazie imensă de 3-2, iar la ultima fază a meciului Pandurii a dat lovitura şi a învins 3-2. Fazele video le puteţi vedea aici. Noi avem mare încredere însă în Dan Alexa, că îşi va îndeplini obiectivul!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

3 COMENTARII

  1. NU M-AM REFERIT LA DAN ALEXA. DOAR LA FAPTA CELOR DE LA CONCORDIA CARE ACUM CATIVA ANI NE-AU FURAT DREPTUL DE A JUCA IN PRIMA LIGA.

  2. Corect! Craiova a simtit asta din plin dupa meciul din 2 mai 1998, Steaua simte azi din plin ceea ce le-am urat o viata-ntreaga… Dar daca prin comentariul asta te referi la Dan Alexa… nu putem fi de acord cu tine sub nicio forma!

  3. NIMIC IN VIATA NU ESTE INTAMPLATOR!BLESTEMUL RAPIDISTILOR A AVUT ROADE LA TIMPUL OPORTUN.

Comments are closed.