Ghinion incredibil pentru Dan Alexa!

Dan Alexa
Dan Alexa, meci incredibil

Dan Alexa are un ghinion teribil la Concordia Chiajna! Echipa sa a fost învinsă de Pandurii Târgu Jiu la capătul unui meci interzis cardiacilor! Oltenii au câştigat cu 3-2, dar desfăşurarea ostilităţilor a fost ireală. Ovidiu Herea, fostul decar de la Rapid, a deschis scorul repede pentru Chiajna şi nimic nu părea să anunţe ce se va întâmpla. După pauză gazdele au întors scorul. Concordia a egalat iar în minutul 90, în minutul 90+2 a ratat o ocazie imensă de 3-2, iar la ultima fază a meciului Pandurii a dat lovitura şi a învins 3-2. Fazele video le puteţi vedea aici. Noi avem mare încredere însă în Dan Alexa, că îşi va îndeplini obiectivul!

3 COMENTARII

  1. NU M-AM REFERIT LA DAN ALEXA. DOAR LA FAPTA CELOR DE LA CONCORDIA CARE ACUM CATIVA ANI NE-AU FURAT DREPTUL DE A JUCA IN PRIMA LIGA.

  2. Corect! Craiova a simtit asta din plin dupa meciul din 2 mai 1998, Steaua simte azi din plin ceea ce le-am urat o viata-ntreaga… Dar daca prin comentariul asta te referi la Dan Alexa… nu putem fi de acord cu tine sub nicio forma!

  3. NIMIC IN VIATA NU ESTE INTAMPLATOR!BLESTEMUL RAPIDISTILOR A AVUT ROADE LA TIMPUL OPORTUN.