EXCLUSIV / Datorii uriaşe şi pentru FC Voluntari

Am dezbătut pe larg problema unei asocieri între FC Voluntari şi Rapid Bucureşti. La fel cum am dezbătut şi problema datoriilor pe care Rapidul le are în acest moment. Printr-o informare nu foarte anevoioasă am găsit şi bilanţul financiar pe care echipa din Ilfov îl avea la sfârşitul lui 2016. Pe lângă ceea ce se întâmplă la Rapid, suma este uriaşă. Oricum motivele pentru care această asociere nu se poate face, le-am explicat aici.

Rămâne FC Voluntari soluţia perfectă?!

Ideea este însă alta. Aceea de a-i face pe oameni, încă o dată, să înţeleagă că nu deficitul financiar este cel care trebuie să influenţeze iubirea faţă de Rapid. Pentru că astfel, nicio echipă nu ar trebui să aibă suporteri! Am prezentat ce se întâmplă la FC Voluntari, fiindcă mulţi au văzut acest club ca pe o Mecca a salvării fotbalului rapidist. Păstrăm în continuare o poziţie neutră faţă de acest subiect, mai ales prin prisma faptului că nu ne stă în fire să batem prea multă monedă pe zvonuri, intenţii, manifestări de intenţii, şi asa mai departe. Ne place să vorbim mai mult despre lucruri concrete! Evidenţiem totuşi că unica soluţie pentru un ajutor nu putea arăta decât precum aici.

Fără cai verzi! Rapid are meci pe Giuleşti!

Datorii însă au toate cluburile mari din Europa, iar cele mai importante au şi cea mai proastă balanţă. Nu mai e un secret, lista e aici. Să nu mai visăm cai verzi pe pereţi, să nu mai aşteptăm salvatori şi să ne bucurăm de Rapidul nostru. Pentru că Rapid trăieşte! Iar duminică, 21 mai, de la ora 12:00, se joacă Rapid – VK Soccer. Pe Giuleşti, cu promovarea pe masă! Hai la stadion. Bilete găsiţi aici.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...