S-a întors roata! CS Rapid revine şi la volei în prima ligă

cs rapid
Echipa de volei CS Rapid e în prima ligă!!!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

De multe ori, Rapid a avut de suferit din cauza nedreptăţilor. Acum însă, roata s-a întors un pic. Iar retragerea echipei din Piatra Neamţ din primul eşalon le-a permis fetelor de la CS Rapid să promoveze de pe locul 3. Chiar dacă au pierdut cu Timişoara şi U Cluj, voleibalistele Rapidului s-au revanşat şi au învins în ultimul meci CSM Focşani, scor 3-0 (25-14, 25-16, 25-13). Un rezultat superb! Cu atât mai mult cu cât nimeni nu ştia acum câteva zile care este soarta echipei din Piatra Neamţ.

CS Rapid nu ştia dacă va putea promova de pe locul 3

Practic, şansele la promvoare erau 50-50 de pe locul 3. Numai că aşa cum de-a lungul istoriei Rapid a pierdut, indiferent de sport, titluri sau promovări la golaveraj, acum a venit un moment. Un moment în care munca acestor minunate fete să fie încununată! Cu o promovare de vis! Astfel, după ce echipa de handbal feminin a revenit de pe primul loc în liga naţională, formaţia feminină de volei îi urmează exemplul. Probabil va urma şi echipa de fete de la baschet. Felicitări tuturor! Rapid trăieşte!

SHARE pe Facebook să vadă toată lumea ce a făcut CS Rapid!

1 COMENTARIU