SUMI, MAI TII CU RAPID?!

sumudica
Sumudica, mai tii cu Rapid?

Draga Sumi,

Ne cunoastem indirect. Tu sigur ai auzit melodiile mele, iar eu am auzit de tine prima oara pe 10 mai 1996. Da! Ziua aia in care, pentru toti microbistii din Romania, dinamovistii au dat foc peluzei din Ghencea.

Ei bine in ziua aia, eu, alaturi de cateva mii de Rapidisti, eram in Giulesti, urmarind meciul Rapid – Sportul! Ai dat gol din lovitura libera aducand egalarea. La 1-1, pe final, arbitrul ne-a dat penalty. Ne-am facut toti procese de constiinta deoarece pana in acel moment toti am crezut ca e blat! Tartau a luat hotarat mingea si la cat de decis s-a dus sa bata credeam ca nimic nu ne poate lua victoria.

A dat-o in aut de poarta, dar nu mult a lipsit sa fie aut de margine… Insa chestiile astea-s doar amanunte, menite sa-mi demonstreze mie insumi, tie si celor care citesc ce scriu, faptul ca am o memorie foarte buna! Macar atat de buna incat sa nu uit ca dupa meci ai declarat urmatoarele: „CU UN OCHI PLANG SI CU UNUL RAD! CEL CE PLANGE E DEZAMAGIT CA RAPID A PIERDUT DOUA PUNCTE, IAR CEL CE RADE E FERICIT CA A DESCHIS OCHII CUI TREBUIE SA MA ADUCA ACASA!”

Astazi, la 21 de ani distanta, vad ca nu ai spune nu unei oferte de la steaua, dar cu siguranta spui un NU hotarat Rapidului! De ce, Sumi?! Zi-ne si noua, de ce? Pentru ce?

Nu-ti scriu mai mult. Pentru ca traim niste vremuri in care numai de citit nu avem timp, si nu vreau ca mesajul meu sa se loveasca de un TLDR, cum spun adolescentii vremurilor noastre. Dar astept de la tine un raspuns pe care sunt sigur ca toata lumea vrea sa-l afle. Asa ca spune-ne sincer:

SUMI, MAI TII CU RAPID?!

Daca da, te asteptam pe Giulesti la urmatorul meci al RAPIDULUI!

Daca nu, du-te la steaua Sumi. Nu te voi injura, nu-ti voi zice nimic. Eu in secunda doi, doar ma voi duce in studio sa-ti inlocuiesc numele din piesa de mai jos, cu numele tuturor copiilor care joaca azi la RAPID!

Sanatate si asteptam raspunsul tau, sperand ca nu va fi tacit!

Dragos Leasa

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...