ŞOC! Rapid campioană şi în 1998?!

rapid
rapid

Mizeria din fotbalul românesc ajunge la un alt nivel. Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, echipă înăbuşită momentan de interese politice a publicat o serie de acte de-a dreptul cutremurătoare. După ce că steaua, fcsb sau cum i-o mai spune, are o istorie ruşinoasă, motiv pentru care distrugerea ei definitivă şi irevocabilă trebuie să ne bucure enorm şi să aibă loc cât mai de grabă, aflăm noi detalii. Practic, între 1993 şi 1998, clubul introdus printr-un mare abuz în fotbalul românesc a funcţionat ilegal. Perioadă în care a câştigat cinci titluri! Bun, asta nu ne interesează, că oricum vorbim despre cine vorbim. Cert este că în 1998, titlul a fost câştigat împotriva Rapidului! A fost un sezon în care titlul chiar trebuia să ajungă în Giuleşti.

Rapid ar trebui să ia titlul din 1998!

Sperăm acum, după ce totul se va lumina, iar steaua va dispărea definitiv ca entitate fotbalistică, să se facă dreptate. Prin urmare, dacă aşa cum spun actele de mai jos steaua a activat ilegal în Liga 1, toate titlurile i-ar trebui anulate, iar ocupantele locului secund să intre în posesia lor. Aşadar, în mod logic, Rapid ar trebui să primească titlul din 1998. Nu ar mai fi bucuria nici pe departe ca cea de atunci, dar ar fi o reparaţie morală şi istorică. Cu care s-ar putea începe curăţirea fotbalului românesc. Vreţi să vedeţi şi dovezile care ne-au determinat să scriem acest articol? Nimic mai simplu! Priviţi mai jos. Totul este extras de pe pagina de facebook a lui Adrian Mititelu!

Mititelu spune tot!

„Primul set de acte arata clar corespondenta Ministrului Justitiei cu FRF. Le spune tot ce trebuie sa faca. Cluburile de fotbal trebuiau atunci reorganizate dupa legislatia in vigoare. Concluzia este ca pana in 1994 toate cluburile trebuiau sa devina profesioniste, in sensul ca trebuiau sa devina Societate Comerciala sau Asociatie, nu aveau dreptul de a juca in Liga 1 si a 2-a. Erau retrogradate! Clubul Sportiv al Armatei Steaua s-a transformat abia in 1998 in Asociatie, deci a functionat cativa ani ilegal. E clar! Ordinul e clar! Asta justifica de ce s-a privatizat Universitatea Craiova asa devreme, din 1991. Toate cluburile, mai putin Clubul Sportiv al Armatei nu au facut-o. Eu nu inteleg cum au functionat ei pentru ca erau club departamental. Daca tu nu mai poti juca, cum sa ajungi sa-i ceri lui Becali palmaresul, brandul. Cu emblema e treaba lor, dar numele si palmaresul nu au cum sa il ia. Aceste acte inchid discutiile cu privire la identitatea sportiva. Daca ai continuitate sportiva ai tot, nume, palmares. Emblema este altceva”, a zis Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.