UPDATE / ŞOC! Un jucător la spital după EXPLOZIE!

Borussia Dortmund
Autocarul echipei Borussia Dortmund

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE / Poliția germană a escortat echipa Borussiei în hotel, dar echipaje speciale au rămas la locul exploziei, acolo unde caută alte dispozitive explozibile în afara celor trei detonate. Trupele speciale au recurs la drone pentru a survola perimetrul și a asigura absența oricăror altor incidente neprevăzute. Borussia Dortmund a anunțat pe twitter că fanii lui Monaco veniți la meci pot apela la ajutorul nemților pentru a le asigura cazare pentru meciul reprogramat miercuri, de la ora 19:45.

Trei dispozitive în tufişuri!

Au fost trei dispozitive ascunse într-un gard viu, care au explodat la trecerea autocarului. Suflul exploziei a fost atât de puternic și de zgomotos încât un localnic din apropiere, care stătea în casă și se uita la televizor, a mărturisit că a crezut că a început războiul. La fața locului, au sosit echipaje de poliție sporite și serviciile de Pompieri, iar Borussia a explicat pe Twitter că ceilalți jucători sunt în siguranță.

——————————————————————————–

  • O explozie a avut loc în urmă cu scurt timp în preajma autocarul Borussiei Dortmund! Un dispozitiv pus pe șosea ar fi făcut țăndări geamurile autocarului!
  • Jucătorul Marc Bartra (Borussia Dortmund) a fost rănit ușor și transportat de urgență la spital;
  • Fundașul spaniol în vârstă de 26 de ani era anunțat titular. În partida care urma să se dispute de la 21:45, în sferturile Ligii Campionilor, cu Monaco;
  • Poliția investigheză incidentul, iar partida s-a amânat pentru mâine, ora 19:45, anunță Bild;
  • La fața locului, au sosit echipaje de poliție sporite și serviciile de Pompieri, iar Borussia a explicat pe Twitter că ceilalți jucători sunt în siguranță

Borussia Dortmund – AS Monaco ar putea fi amânat!

Cotidianul german Bild scrie că un dispozitiv explozibil era montat pe stradă și a provocat explozia tuturor geamurilor, de unde ar putea rezulta accidentarea fundașului Borussiei. Borussia Dortmund urma să o întâlnească pe Monaco, în această seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, însă meciul a fost amânat pentru miercuri, conform BILD.

Sursa: gsp.ro